Esteu aquí: Inici XVIII FESTA DEL TRINXAT

XVIII FESTA DEL TRINXAT

XVIII FESTA DEL TRINXAT

El pavelló poliesportiu de Puigcerdà s’engalanarà el proper dia 23 de febrer per acollir un gran nombre de personalitats de tots els àmbits, molta gent de Puigcerdà i la Cerdanya i també de la resta del país, Andorra i França, amb motiu de la 18a edició de la Festa del Trinxat i el sopar que tindrà lloc a partir de les 21 h. Per reserves us heu d’adreçar a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà, a partir del dilluns 4 de febrer. El preu del sopar es manté igual que en les anteriors edicions (30 €). Més informació al web www.puigcerda.cat, al mail info@puigcerda.cat i al telèfon 972 880 542.

 

XVIII FESTA DEL TRINXAT
Puigcerdà – Dissabte 23 de febrer
 
El pavelló poliesportiu de Puigcerdà s’engalanarà el proper dia 23 de febrer per acollir un gran nombre de personalitats de tots els àmbits, molta gent de Puigcerdà i la Cerdanya i també de la resta del país, Andorra i França, amb motiu de la 18a edició de la Festa del Trinxat i el sopar que tindrà lloc a partir de les 21 h.
 
El trinxat serà el principal protagonista d’aquesta important vetllada gastronòmica. El menú es completarà amb una crema de bolets, taula d’embotits i confit d’ànec. Per finalitzar, les reconegudes pastisseries de la Vila prepararan les postres. 
 
El trinxat de Cerdanya és un plat a base de trumfes (patata cerdana) i col d’hivern, tot acompanyat de la imprescindible rosta de cansalada. És un menjar amb molta personalitat, ja que la col ha de ser d’una varietat molt concreta i, a més, tocada pel gel que fa a les nits cerdanes, tot lligat amb el suc de la rosta fregida d’un porc també de la terra.
 
Una vegada més, i amb ganes de superació, Puigcerdà presentarà el més representatiu de la cuina de muntanya de la forma més amena i amb la col·laboració imprescindible de diversos restaurants, proveïdors i establiments de Puigcerdà i la Cerdanya.
 
La festa es clourà amb un ball amenitzat pel conjunt “Stress Band”, que repeteix per mèrits propis amb un renovat repertori.
 
El preu del sopar es manté igual que en les anteriors edicions (30 €). Per reserves us heu d’adreçar a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà, a partir del dilluns 4 de febrer.
 
Més informació al web www.puigcerda.cat, al mail info@puigcerda.cat i al telèfon 972 880 542.
 
Puigcerdà, 25 de febrer de 2013
Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.