Esteu aquí: Inici TURISME DE PUIGCERDÀ A FITUR

TURISME DE PUIGCERDÀ A FITUR

TURISME DE PUIGCERDÀ A FITUR

Turisme de Puigcerdà ha participat a Fitur 2013 juntament amb Turisme de la Cerdanya sota el paraigües Pirineus. La tècnica de turisme de l'ajuntament de Puigcerdà, Maria José Barragan, ens explicava que la majoria de peticions eren per a clients particulars tot i que també s'han arribat a fer contactes amb majoristes, grups i agents de viatges.

Turisme de Puigcerdà ha participat a Fitur 2013 juntament amb Turisme de la Cerdanya sota el paraigües Pirineus. La fira es va celebrar a Madrid del passat 30 de gener al 03 de febrer. Aquest any, per no deixar d'estar presents a una fira que fa 33 anys que es celebra i repetint l'experiència del darrer any, els tècnics del patronat de Puigcerdà, i de la Cerdanya han assistit a la fira en dies alterns per poder vendre la nostra comarca i donar la informació necessaria als visitants d'enguany. Al llarg dels cinc dies, s'han atès mils de peticions i s'ha entregat el nou material de difusió que es va imprimir el passat mes de Juliol amb quatre idiomes. La tècnica de turisme de l'ajuntament de Puigcerdà, Maria José Barragan, ens explicava que la majoria de peticions eren per a clients particulars tot i que també s'han arribat a fer contactes amb majoristes, grups i agents de viatges. 

L'afluència de públic d'aquesta edició s'ha mantingut al llarg del cap de setmana i tenint en compte l'increment del 1,3  % en el nombre de visitants professionals, ha tancat aquesta edició amb una afluència de 210.000 persones.  

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.