Esteu aquí: Inici SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS

SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS

SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS

10 de maig de 2014 FEM NETEJA DEL BOSQUET

NECESSITEM VOLUNTARIS PER NETEJAR EL BOSQUET DE PUIGCERDÀ!

 

 

 

L’Àrea de Medi ambient de l’Ajuntament de Puigcerdà ha organitzat pel dia 10 de maig, coincidint amb les diferents activitats de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, el Clean Up Day.

 

La Setmana Europea de Prevenció de Residus pretén dur a terme diferents accions conjuntes a tot Europa de sensibilització i prevenció de residus i, aquest any 2014 tindrà lloc del 22 al 30 de novembre. Tanmateix el dia 10 de maig d’enguany s’ha organitzat una acció conjunta a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura. El Clean Up Day és un dia que serveix per promoure la recollida dels residus que s’aboquen als espais naturals. Per aquest motiu, a Puigcerdà hem escollit netejar el bosquet.

 

Des de les 10 h del matí fins a les 14 h tindrem l’oportunitat de netejar el bosquet i en acabar, us oferirem un pica – pica. Però aquesta neteja no la podem fer sols! Necessitem voluntaris i voluntàries per participar en aquest projecte. Si teniu ganes de compartir una experiència diferent i voleu ajudar el nostre medi natural, animeu-vos i col·laboreu amb dissabte de neteja al bosquet de Puigcerdà.

 

Des de l’Ajuntament us oferirem tot el material necessari. Podeu posar-vos en contacte amb l’Àrea de Medi ambient de l’Ajuntament a través del correu electrònic mediambient@puigcerda.cat o bé per telèfon: 972 88 06 50 i pregunteu per la Neus o la Marta.

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.