Esteu aquí: Inici PUIGCERDÀ REPARTEIX 16.000 € EN AJUTS PER LLIBRES ALS ESTUDIANTS DE SECUNDÀRIA

PUIGCERDÀ REPARTEIX 16.000 € EN AJUTS PER LLIBRES ALS ESTUDIANTS DE SECUNDÀRIA

PUIGCERDÀ REPARTEIX 16.000 € EN AJUTS PER LLIBRES ALS ESTUDIANTS DE SECUNDÀRIA

Durant aquest curs 2013-2014, 534 alumnes de secundària (ESO, Batxillerat, cicles formatius i Programa de Qualificació Professional Inicial) es beneficiaran dels ajuts per llibres de text i material escolar de l’Ajuntament de Puigcerdà.

PUIGCERDÀ REPARTEIX 16.000 € EN AJUTS PER LLIBRES ALS ESTUDIANTS DE SECUNDÀRIA

 

 

Durant aquest curs 2013-2014, 534 alumnes de secundària (ESO, Batxillerat, cicles formatius i Programa de Qualificació Professional Inicial) es beneficiaran dels ajuts per llibres de text  i material escolar de l’Ajuntament de Puigcerdà.

 

Per accedir a l’ajut, els alumnes han d’estar escolaritzats i empadronats a Puigcerdà. L’ajut és de 30 € per alumne i curs, de manera que enguany l’Ajuntament repartirà un total de 16.020 € entre els estudiants de secundària.

 

El lliurament dels xecs es fa del 20 al 22 de gener a la sala de plens de l’Ajuntament, en horari de 8.30 a 13.30 h.

 

Per altra banda, i per primera vegada, en el cas dels alumnes que no estiguin al corrent de pagament dels llibres o del material escolar, l’Ajuntament transfereix directament al centre educatiu l’import que estigui pendent de pagament i dóna la part restant directament a l’alumne, sempre respectant la xifra màxima de 30 € per estudiant i curs.

 

Per altra banda, els empadronats al Puigcerdà que cursin un cicle formatiu de grau mitjà fora del municipi, sempre i quan aquest cicle formatiu no s’ofereixi en cap centre d’ensenyament de Puigcerdà, també tindran dret a la subvenció de 30 € per alumne i curs. En aquest cas, els interessats ho podran sol·licitar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament fins el dia 28 de febrer de 2014.

 

Aquest és el segon curs que els alumnes de secundària es beneficien dels ajuts per llibres de text i material escolar. Els alumnes de primària ja els van rebre durant el passat mes d’octubre. Finalment, enguany serà el primer curs que l’Ajuntament subvencionarà les famílies usuàries de la Llar d’Infants Municipal (en aquest cas, el lliurament dels xecs –de 100 € per infant i curs– es farà el proper mes de febrer).

 

L’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, ha destacat que “Puigcerdà és un dels municipis de Catalunya que destina més diners en subvencions i aportacions a l’ensenyament”. Així mateix, Piñeira ha remarcat que aquesta legislatura, al marge de mantenir els ajuts a l’educació primària, s’han pogut ampliar a la secundària i als usuaris de la Llar d’Infants Municipal, de manera que el nombre de beneficiaris s’ha doblat”.

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.