Esteu aquí: Inici PUIGCERDÀ RENOVA L’ASCENSOR PANORÀMIC

PUIGCERDÀ RENOVA L’ASCENSOR PANORÀMIC

PUIGCERDÀ RENOVA L’ASCENSOR PANORÀMIC

L’Ajuntament de Puigcerdà ha decidit renovar totalment la maquinària i les instal•lacions de l’ascensor panoràmic que connecta la plaça de l’Ajuntament amb el carrer Raval de les Monges, punt on enllaça amb l’ascensor inclinat que arriba fins al barri de l’Estació. El cost total de l’actuació serà de 80.000 €, que seran finançats íntegrament per l’Ajuntament de Puigcerdà.

PUIGCERDÀ RENOVA L’ASCENSOR PANORÀMIC

 

 

L’Ajuntament de Puigcerdà ha decidit renovar totalment la maquinària i les instal·lacions de l’ascensor panoràmic que connecta la plaça de l’Ajuntament amb el carrer Raval de les Monges, punt on enllaça amb l’ascensor inclinat que arriba fins al barri de l’Estació.

 

L’ascensor panoràmic es va instal·lar el 2003 i, després de deu anys de funcionament, ja no és possible reparar-lo més. Ja fa setmanes que es treballa en la nova instal·lació i està previst que entri en funcionament abans de les vacances de Nadal.

 

El nou ascensor, més modern, amplia la seva capacitat de càrrega, serà més ràpid i permetrà un estalvi important, ja que els Serveis Tècnics municipals calculen que el seu consum energètic serà de tres vegades menys que l’actual.

 

Per altra banda, el nou ascensor no estarà a l’aire lliure, com succeïa fins ara, sinó que una estructura de vidre el protegirà completament. Amb això es pretén que la instal·lació no estigui tan subjecte a les inclemències del temps i s’ampliï la vida útil de l’ascensor.

 

El cost total de l’actuació serà de 80.000 €, que seran finançats íntegrament per l’Ajuntament de Puigcerdà.

 

L’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, ha explicat que el nou ascensor panoràmic “permetrà donar un millor servei, gastarà menys i serà més eficient des del punt de vista energètic, comportarà una reducció substancial de les avaries i aturades i podrà fer més viatges per dia, reduint les cues que feien els usuaris que provenien de l’ascensor inclinat”

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.