Esteu aquí: Inici PUIGCERDÀ REMODELA EL CARRER FONT D’EN LLERES I LA PUJADA DEL PASSEIG DEL TORREÓ

PUIGCERDÀ REMODELA EL CARRER FONT D’EN LLERES I LA PUJADA DEL PASSEIG DEL TORREÓ

PUIGCERDÀ REMODELA EL CARRER FONT D’EN LLERES I LA PUJADA DEL PASSEIG DEL TORREÓ

L’actuació permetrà canviar un tram important de la xarxa d’aigua i refer el paviment de tot el vial. Així mateix, es renovarà l’entorn de la font d’en Lleres i es farà una escala a la part final del carrer per facilitar l’accés dels vianants al cementiri. aquest mes d’abril també es remodelarà la pujada del Passeig del Torreó i s’adequarà un espai d’aparcament per uns 10 vehicles a la zona que hi ha tocant a la massa boscosa sota l’antiga muralla.

PUIGCERDÀ REMODELA EL CARRER FONT D’EN LLERES I LA PUJADA DEL PASSEIG DEL TORREÓ

 

 

Durant la segona quinzena de març han començat els treballs de remodelació del carrer Font d’en Lleres i accés al cementiri municipal, en el tram comprès entre el carrer Higini de Rivera i la porta d’entrada al cementiri.

 

Aquesta acció, que s’emmarca dins el Pla de Millora de la Qualitat Urbana de Puigcerdà per a aquest any 2014, suposarà una inversió d’uns 90.000 €, finançats per l’Ajuntament de Puigcerdà i el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya.

 

L’actuació permetrà canviar un tram important de la xarxa d’aigua i refer el paviment de tot el vial. Així mateix, es renovarà l’entorn de la font d’en Lleres i es farà una escala a la part final del carrer per facilitar l’accés dels vianants al cementiri.

 

Les obres estaran enllestides per Setmana Santa.

 

Per altra banda, aquest mes d’abril també es remodelarà la pujada del Passeig del Torreó i s’adequarà un espai d’aparcament per uns 10 vehicles a la zona que hi ha tocant a la massa boscosa sota l’antiga muralla.

 

Aquesta acció suposarà una inversió de 22.000 € que finança íntegrament l’Ajuntament de Puigcerdà.

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.