Esteu aquí: Inici Programa d’orientació i assessorament a pares i mares

Programa d’orientació i assessorament a pares i mares

Programa d’orientació i assessorament a pares i mares

El Servei Local d’Orientació Familiar, impulsat pel Servei d’Acció Social de la Diputació de Girona com a programa d’orientació i assessorament a pares i mares, i gestionat per ajuntaments de les comarques gironines, té l’objectiu d’incrementar la qualitat de vida familiar. Aquest programa de suport a les famílies i a les polítiques municipals en l’àrea d’atenció a les persones és gratuït, finançat per la Diputació de Girona. El Servei Local d’Orientació Familiar és: Escola de Mares i Pares Assessorament familiar per a mares i pares Portal web

El Servei Local d’Orientació Familiar, impulsat pel Servei d’Acció Social de la Diputació de Girona com a programa d’orientació i assessorament a pares i mares, i gestionat per ajuntaments de les comarques gironines, té l’objectiu d’incrementar la qualitat de vida familiar.

Aquest programa de suport a les famílies i a les polítiques municipals en l’àrea d’atenció a les persones és gratuït, finançat per la Diputació de Girona.

El Servei Local d’Orientació Familiar és:

Escola de Mares i Pares

Un espai de trobada on es poden aprendre tècniques i coneixements per a l’educació dels fills i filles, on es pot parlar, escoltar i compartir,… per tal d’analitzar les pràctiques educatives i complementar-les.

S’adreça a famílies amb filles o fills de 0 a 18 anys.

Les sessions, quinzenals, parteixen d’exemples pràctics, i són participatives i dinàmiques. El temari del programa i els horaris s’adeqüen al calendari escolar, així com a les necessitats i propostes de mares i pares participants.

Assessorament familiar per a mares i pares És un espai d’atenció individualitzada per tal de donar suport als processos educatius. S’adreça a famílies amb filles o fills de 0 a

18 anys que tinguin qualsevol dubte relatiu a l’educació i al desenvolupament dels fills i filles.

Hi trobareu orientació i pautes educatives, atenció i resolució de dubtes, així com anàlisi i pautes de resolució de conflictes. Les sessions de treball són individualitzades i cal cita prèvia.

Portal web

Des d’aquest portal, podeu accedir a un espai d’assessorament virtual i suport on poder consultar dubtes i experiències per a l’educació.

Durant el curs escolar s’actualitza permanentment i permet mitjançant la bústia i el fòrum fer consultes tan públiques com privades sobre aspectes relatius a l’educació dels nostres fills i filles, i les relacions familiars.

Més informació:

http://www.slofdiputaciogirona.cat/

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.