Esteu aquí: Inici PRESÈNCIA A INTERNET I IDENTITAT DIGITAL

PRESÈNCIA A INTERNET I IDENTITAT DIGITAL

PRESÈNCIA A INTERNET I IDENTITAT DIGITAL

ACCIONS FORMATIVES DIRIGIDES A EMPRENEDORS I PETITES EMPRESES. PRESÈNCIA A INTERNET I IDENTITAT DIGITAL Curs adreçat a emprenedors que vulguin aplicar, a la seva empresa, les possibilitats de les xarxes socials com a potents elements de màrqueting digital i de promoció de les seves activitats, millorant així, la seva presència a Internet. S’explicarà el procés de creació i manteniment d’un bloc adaptat a cada negoci.

ACCIONS FORMATIVES DIRIGIDES A EMPRENEDORS I PETITES EMPRESES

 

PRESÈNCIA A INTERNET I IDENTITAT DIGITAL
 
 
Curs adreçat a emprenedors que vulguin aplicar, a la seva empresa, les possibilitats de les xarxes socials com a potents elements de màrqueting digital i de promoció de les seves activitats, millorant així, la seva presència a Internet. S’explicarà el procés de creació i manteniment d’un bloc adaptat a cada negoci.
 
Curs distribuït en 4 sessions de dimarts i divendres de 9.30 a 13.30h. Inici 20 de novembre. Curs impartit per la Fundació Televall.Curs gratuït, subvencionat pel Consell Comarcal. Places limitades.Inscripcions al Consell Comarcal de la Cerdanya. Plaça del Rec, 5. Puigcerdà.
Tel: 972.884.884 e-mail: promocio@cerdanya.org
Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.