Esteu aquí: Inici Premsa Notes de premsa SUBVENCIONS CONCEDIDES PER LA DIPUTACIO DE GIRONA A L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ

SUBVENCIONS CONCEDIDES PER LA DIPUTACIO DE GIRONA A L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ

SUBVENCIONS CONCEDIDES PER LA DIPUTACIO DE GIRONA A L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ

SUBVENCIONS DE LA DIPUTACIO DE GIRONA

LOGO DIPUTACIÓ GIRONA.gif       dipSalut.png

SUBVENCIONS CONCEDIDES PER LA DIPUTACIO DE GIRONA A L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ

 

1)    CONCESSIÓ SUBVENCIO PER AL SERVEI COMARCAL DE POLÍTIQUES SOCIALS EN HABITATGE (Exp.75/2016)

 

L’Àrea de Cooperació Local  - Habitatge de la Diputació de Girona ha donat Suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per al servei comarcal de polítiques socials en habitatge

 

 

2)    CONCESSIÓ SUBVENCIO PER A PROJECTES QUE LLUITEN CONTRA LA POBRESA I EXCLUSIÓ SOCIAL (Exp.1991/2016)

 

Dipsalut (Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona)ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per a projectes que lluiten contra la pobresa i exclusió social.

 

 

3)    CONCESSIÓ SUBVENCIO PER A L’ORGANITZACIÓ D’ESDEVENIMENTS DE CARÁCTER FIRAL: FIRA MULTICULTURAL (Exp.118/2016)

 

L’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Girona ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per l’Organització de la Fira Multicultural

 

 

4)    CONCESSIÓ SUBVENCIO DINS EL FONS DE COOPERACIÓ ECONÒMICA I CULTURAL PER L’ANY 2016 (Exp.12/2016)

 

L’Àrea de Cooperació Local  - Assistència i Cooperació als Municipis  de la Diputació de Girona ha donat Suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció dins fons de cooperació econòmica i cultural per l’any 2016

 

5)    CONCESSIÓ SUBVENCIO PER A L’ORGANITZACIÓ D’ESDEVENIMENTS DE CARÁCTER FIRAL: FIRA ENCESA ENLLUMENAT DE NADAL 2016 (Exp.119/2016)

 

L’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Girona ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per l’Organització de la Fira d’Encesa d’enllumenat de Nadal.

 

6)    CONCESSIÓ SUBVENCIO PER A L’ORGANITZACIÓ D’ESDEVENIMENTS DE CARÁCTER FIRAL: FIRA DE PRIMAVERA (Exp.130/2016)

 

L’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Girona ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per l’Organització de la Fira De Primavera.

 

 

7)    CONCESSIÓ SUBVENCIO PER A LA PUBLICACIÓ DEL LLIBRE “PERSONATGES DE LA SANITAT CERDANA” (Exp.122/2016)

 

El Departament de Comunicació Cultural  de la Diputació de Girona ha donat Suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per a la publicació del llibre “Personatges de la sanitat Cerdana”

 

8)    CONCESSIÓ SUBVENCIO PER A  INSTAL.LACIÓ DE TANCA RAMADERA A LA FOREST DE VILALLOVENT(Exp. 614/2016)

 

L’Àrea de Territori i Sostenibilitat – Medi Ambient de la Diputació de Girona ha donat Suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per a la instal.lació de tanca ramadera a la Forest de Vilallovent.

 

 

9)    CONCESSIÓ SUBVENCIO PER A  LA NETEJA I MANTENIMENT DE CARRETERES I VIES PÚBLIQUES PER NEVADES I GLAÇADES 2016. (Exp.456/2016)

 

L’Àrea d’Assistència i Cooperació als Municipis de la Diputació de Girona ha donat Suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per a  la neteja i manteniment de carreteres i vies públiques per nevades i glaçades 2016.

 

 

10) CONCESSIÓ SUBVENCIO PER A  LA SEGA DE MARGES (Exp. 510/2016)

 

L’Àrea de Territori i Sostenibilitat – Medi Ambient de la Diputació de Girona ha donat      Suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per a la sega de marges en 5 km.

 

11) CONCESSIÓ SUBVENCIO PER AL CONDICIONAMENT PER A LA RECUPERACIÓ I OBERTURA AL PÚBLIC DEL POU DE GLAÇ O ULL DE BASILISC FASE III MILLORA DE SERVEIS. (Exp.668/2016)

 

L’Àrea de Cultura, Noves Tecnologies Esports i Benestar – Monuments de la Diputació de Girona ha donat Suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per al condicionament per a la recuperació i obertura al públic del pou de glaç o ull de basilisc fase iii millora de serveis.

 

12) CONCESSIÓ SUBVENCIO PER A LA PUBLICACIÓ DEL LLIBRE “LA FESTA DE L’ESTANY, HISTÒRIA, LLEGENDA I TRADICIÓ”(Exp. 783/2016)

 

El Departament de Comunicació Cultural  de la Diputació de Girona ha donat Suport econòmic al Patronat del Museu Cerdà de  Puigcerdà, concedint una subvenció per publicació del llibre ”La Festa de l’Estany, història, llegenda i tradició”.

 

 

13) CONCESSIÓ SUBVENCIO PER A LA REALITZACIÓ DEL  PROJECTE DESENVOLUPAMENT DE LA SALUT MATERNA I NEONATAL DE LA ZONA DE NORTH WOLLO (Exp.2114/2016)

 

Dipsalut (Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona)ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per a desenvolupament de la salut materna i neonatal de la zona de North Wollo

 

14) CONCESSIÓ SUBVENCIO PER A SUPORT ALS PROGRAMES MUNICIPALS D’AJUTS ALS ESPORTISTES D’ESPORTS INDIVIDUALS (PROGRAMA A4)(Exp.1450/2016)

 

L’Àrea de Cooperació Esportiva  de la Diputació de Girona ha donat Suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per al  suport als programes municipals d’ajuts als esportistes d’esports individuals següents:

·         Aleix Biel

·         Anna Bertran

·         Èric Alís

·         Laia Bertran

·         Maeva Gallarda

·         Víctor Bustamante

·         Xavier Campos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.