Esteu aquí: Inici PARC DE NADAL D’ALP I PUIGCERDÀ I PARC JUVENIL DE PUIGCERDÀ

PARC DE NADAL D’ALP I PUIGCERDÀ I PARC JUVENIL DE PUIGCERDÀ

PARC DE NADAL D’ALP I PUIGCERDÀ I PARC JUVENIL DE PUIGCERDÀ

El Parc de Nadal obrirà les seves portes el dia 26 de desembre a Alp i romandrà al seu Palau de Congressos i d’Esports fins el dia 30 de desembre. Posteriorment, els dies 2, 3, 4 i 6 de gener es traslladarà al Poliesportiu de Puigcerdà. Enguany s’inicia un nou projecte per als joves, un Parc de Nadal Juvenil, que estarà obert els dies 27, 28 i 29 de desembre i ubicat al Poliesportiu de Puigcerdà. L’horari de tots els parcs serà de 16 a 20.30 h.

PARC DE NADAL D’ALP I PUIGCERDÀ I PARC JUVENIL DE PUIGCERDÀ

 

 

Ja tenim les festes de Nadal picant a la porta de la Cerdanya. Un any més, el Parc de Nadal d’Alp i Puigcedà estarà a punt perquè petits i grans gaudeixin de les seves múltiples activitats.

 

Aquesta serà ja la 4a edició per Alp i la 3a per Puigcerdà. Enguany, tot l’equip que forma el Parc de Nadal, juntament amb els dos ajuntaments implicats, han estat treballant per millorar l’oferta educativa d’aquesta edició, introduir les noves tecnologies i ampliar l’oferta d’activitats lúdico-esportives, i més en aquest any en què el municipi d’Alp ha estat guardonat amb el Premi Vila Europea de l’Esport.

 

En definitiva, l’objectiu és seguir la mateixa línia dels anys anteriors, combinant els vessants lúdic i educatiu per fer que aquest Parc de Nadal sigui una referència dins del territori català i mantingui el nivell d’excel·lència i una elevada afluència de públic. De fet, el Parc de Nadal d’Alp i Puigcerdà va ser l’any passat el mes visitat del Pirineu i un dels més concorreguts de Catalunya.

 

El Parc de Nadal obrirà les seves portes el dia 26 de desembre a Alp i romandrà al seu Palau de Congressos i d’Esports fins el dia 30 de desembre. Posteriorment, els dies 2, 3, 4 i 6 de gener es traslladarà al Poliesportiu de Puigcerdà.

 

Per altra banda, enguany s’inicia un nou projecte per als joves; concretament, un Parc de Nadal Juvenil, que estarà obert els dies 27, 28 i 29 de desembre i ubicat al Poliesportiu de Puigcerdà.

 

L’horari de tots els parcs serà de 16 a 20.30 h.

 

Un any més, es comptarà amb el suport de nombrosos patrocinadors, entitats públiques i privades que fan possible l’èxit d’aquesta activitat.

 

Enguany, La Molina serà un element important dels parcs, juntament amb La Caixa, Sony, Nolte Küchen amb Smeg i Jorvi, Cooperativa Cadí, Esports Iris amb Specialized, Aigua de Ribes, Coca Cola, Caprabo, Gallina Blanca, Tefal i Moulinex, Llet Nostra, etc.

 

Continuarà novament l’espai especial dedicat als nadons, que gràcies a la Farmàcia d’Alp, JAC Radur, Feber, Bébéconfort, Hermex, Nestlé, Els Tres Pins, Playcolor, Viking, Manley i molts d’altres fan que disposi de tot el necessari perquè els més menuts estiguin atesos amb totes les seves necessitats.

 

Finalment, el Parc comptarà amb el suport de diverses institucions públiques entre elles els Mossos d’Esquadra, els Agents Rurals, els Bombers d’Alp, la Policia Nacional, la Guàrdia Civil, la Diputació de Girona i Protecció Civil, i per descomptat els ajuntaments d’Alp i Puigcerdà.

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.