Esteu aquí: Inici NOTÍCIES TROBADA ENTRE ELS ALCALDES DE PUIGCERDÀ I MANRESA I EL DIRECTOR GENERAL D’ALTHAIA

TROBADA ENTRE ELS ALCALDES DE PUIGCERDÀ I MANRESA I EL DIRECTOR GENERAL D’ALTHAIA

TROBADA ENTRE ELS ALCALDES DE PUIGCERDÀ I MANRESA I EL DIRECTOR GENERAL D’ALTHAIA

Des de fa anys, Althaia presta els seus serveis a l’Hospital de Puigcerdà pel que fa a salut mental, diàlisi i alguns especialistes, a més de tutelar el Banc de Sang. L’Hospital Transfronterer està previst que obri a mitjans de l’any 2013. La prestació de serveis del nou hospital anirà a càrrec de la Fundació Hospital de Puigcerdà, excepte el servei de radiologia, que s’encarregarà a l’Hospital de Perpinyà. Althaia continuarà col•laborant en els mateixos àmbits que fins ara, però per una població superior.

 

 
TROBADA ENTRE ELS ALCALDES DE PUIGCERDÀ I MANRESA I EL DIRECTOR GENERAL D’ALTHAIA
 
 
Aquest divendres 19 d’agost ha tingut lloc a l’Ajuntament de Puigcerdà una trobada entre l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el director general d’Althaia, Manel Jovell, en la qual s’ha parlat del nou Hospital Transfronterer.
 
Des de fa anys, Althaia presta els seus serveis a l’Hospital de Puigcerdà pel que fa a salut mental, diàlisi i alguns especialistes, a més de tutelar el Banc de Sang.
 
Tant els alcaldes com el director general d’Althaia han valorat molt positivament la relació d’aquests anys, i han apostat pel model català sanitari de proximitat i per fer xarxa, i en aquest sentit la col·laboració entre la Fundació Hospital de Puigcerdà i Althaia n’és un exemple.
 
Per això, la voluntat de totes les parts és que aquesta col·laboració continuï quan s’obri l’Hospital Transfronterer i que Althaia continuï prestant els serveis que ja venia oferint fins ara, però en aquest cas dirigits a un volum de població més gran, perquè el nou hospital donarà servei als ciutadans de l’Alta Cerdanya, la Baixa Cerdanya i el Capcir.
 
Després de la trobada al Consistori, s’ha fet una visita a les instal·lacions del nou hospital.
 
L’Hospital Transfronterer està previst que obri a mitjans de l’any 2013. La prestació de serveis del nou hospital anirà a càrrec de la Fundació Hospital de Puigcerdà, excepte el servei de radiologia, que s’encarregarà a l’Hospital de Perpinyà. Althaia continuarà col·laborant en els mateixos àmbits que fins ara, però per una població superior.
Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.