Esteu aquí: Inici NOTÍCIES SUBVENCIONS CONCEDIDES PER LA GENERALITAT DE CATALUNYA A L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ.

SUBVENCIONS CONCEDIDES PER LA GENERALITAT DE CATALUNYA A L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ.

SUBVENCIONS CONCEDIDES PER LA GENERALITAT DE CATALUNYA A L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ.


 

 

 

1-BANNER NOTICIES.jpg

 l2.png 1-idbh.jpg  

 

 

 

 

 

 

SUBVENCIONS CONCEDIDES PER LA GENERALITAT DE CATALUNYA A L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ.

 

 

1)     CONCESSIÓ SUBVENCIÓ PER AL PROJECTE DE RECREACIÓ VIRTUAL I ANIMACIÓ EN 3D DE L’URBANISME DE PUIGCERDÀ AMB L’EVOLUCIÓ HISTÒRICA ENTRE ELS SEGLES XI I XIX. Exp. 1991/2014.

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per al Projecte de recreació virtual i animació en 3D de l’urbanisme de Puigcerdà amb l’evolució històrica entre els segles XI i XIX.

2)     CONCESSIÓ SUBVENVIÓ EXPOSICIÓ DE LA HISTÒRIA I CULTURA POPULAR DE PUIGCERDÀ. Exp. 221/2015.

L’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural de la Generalitat de Catalunya ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per l’exposició de la història i cultura popular de Puigcerdà.

 

3)     CONCESSIÓ SUBVENVIÓ RESTAURACIÓ DE PINTURES GÒTIQUES DE L’ESGLÉSIA DE SANT DOMÈNEC. Exp. 829/2015

L’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural de la Generalitat de Catalunya ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per la restauració de pintures gòtiques de l’Església de Sant Domènec.

 

4)     CONCESSIÓ SUBVENVIÓ PROJECTE D’ACTUACIÓ EN EL PATRIMONI ARQUEOLÒGIC I ARQUITECTÒNIC DE PUIGCERDÀ – RECUPERACIÓ I MUSEÏTZACIÓ DE L’ULL DE BASILISC. Exp. 735/2015

 

L’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural de la Generalitat de Catalunya ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per al projecte d’actuació en el patrimoni arqueològic i arquitectònic de Puigcerdà, recuperació i museïtzació de l’ull de basilisc.

 

5)     CONCESSIÓ SUBVENCIÓ ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA ISSI FABRA. Exp.1657/2015.

El Direcció General de Centres Públics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció al sosteniment del funcionament de les Escoles de Música de titularitat de les corporacions locals.

 

6)     CONCESSIÓ SUBVENCIÓ DE JOVENTUT PEL PROJECTE “JOVES: ACTIVEM-NOS!” . Exp.921/2015.

La Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per al Projecte “Joves: Activem-nos!”.
 

  

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.