Esteu aquí: Inici NOTÍCIES SUBVENCIONS CONCEDIDES PER LA DIPUTACIÓ DE GIRONA A L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ.

SUBVENCIONS CONCEDIDES PER LA DIPUTACIÓ DE GIRONA A L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ.

SUBVENCIONS CONCEDIDES PER LA DIPUTACIÓ DE GIRONA A L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ.


 

 

 

1-BANNER NOTICIES.jpg

 l2.png LOGO DIPUTACIO.gif  

 

 

 

 

 

 

 

 

SUBVENCIONS CONCEDIDES PER  LA DIPUTACIÓ DE GIRONA A L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ.

 

 

1)     CONCESSIÓ SUBVENVIÓ PER L’ADEQUACIÓ DEL PAS CANADENC A LA FOREST DE VILALLOBENT. Exp. 266/2015.

 

L’Àrea d’Acció Territorial – Medi Ambient de la Diputació de Girona ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per a l’adequació del pas canadenc de la forest de Vilallobent.

 

2)     CONCESSIÓ SUBVENVIÓ PER LA SEGA DE MARGES DE CAMINS. Exp.267/2015.

 

L’Àrea d’Acció Territorial – Medi Ambient de la Diputació de Girona ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció de 1per la sega de marges de camins.

 

 

3)     CONCESSIÓ SUBVENVIÓ PROGRAMA ANUAL D’ESPORTS – ACTIVITATS FISICOESPORTIVES. Exp. 419/2015

 

L’Àrea de Cooperació Esportiva de la Diputació de Girona, ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció del Programa anual d’esports 2015 de suport a l’esport municipal d’activitats.

 

4)     CONCESSIÓ SUBVENVIÓ PER A CENTRES MUNICIPALS DE FORMACIÓ D’ADULTS. Exp.581/2015.

 

L’Àrea d’Acció Social de la Diputació de Girona, ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per al manteniment dels centres municipals de formació d’adults.

 

5)     CONCESSIÓ SUBVENVIÓ DE L’ÀREA DE SISTEMES I TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE GIRONA. Exp. 455/2015.

 

L’Àrea de Sistemes i Tecnologies de la Informació de la Diputació de Girona, per finançar projectes per facilitar l’accés a les noves tecnologies per a l’any  2015.

 

6)     CONCESSIÓ SUBVENVIÓ PER A LA CURSA DE SANT SILVESTRE. Exp. 583/2015.

 

L’Àrea d’Acció Social de la Diputació de Girona, ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per a la II Cursa Puigcerdà Sant Silvestre 2015.

 

 

7)     CONCESSIÓ SUBVENVIÓ PER “PLA D’ACCIÓ SOCIAL PUIGCERDÀ 2015”. Exp.360/2015.

L’Àrea d’Acció Social de la Diputació de Girona, ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per al “Pla d’acció social Puigcerdà 2015”.

 

 

8)     CONCESSIÓ SUBVENVIÓ L’ARRANJAMENT DEL CARRER DOCTOR ANDREU DE PUIGCERDÀ. Exp.807/2015.

 

L’Àrea de Cooperació Local, Cultural i d’Acció Social de la Diputació de Girona, ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per a l’arranjament del carrer Doctor Andreu de Puigcerdà.

 

9)     CONCESSIÓ SUBVENVIÓ L’ADEQUACIÓ D’UN LOCAL PER A LES NOVES DEPENDÈNCIES DE LA POLICIA LOCAL. Exp. 886/2015

 

L’Àrea de Presidència de la Diputació de Girona, ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per a l’adequació d’un local per a les noves dependències de la Policia Local.

 

10)  CONCESSIÓ SUBVENVIÓ PER A LA FIRA DE PRIMAVERA 2015. Exp. 215/2015.

 

L’Àrea de Règim Econòmic i Noves Tecnologies de la Diputació de Girona, ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per a l’organització de la Fira de Primavera 2015.

 

11)  CONCESSIÓ SUBVENVIÓ PER AL SALÓ DEL SENDERISME I RUNNING PUIGCERDÀ-PIRINEUS 2015. Exp. 216/2015

 

L’Àrea de Règim Econòmic i Noves Tecnologies de la Diputació de Girona, ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per a l’organització del Saló del senderisme i running Puigcerdà-Pirineus 2015.

 

12)  CONCESSIÓ SUBVENVIÓ PER A LA FIRA MULTISECTORIAL 2015.Exp. 208/2015

 

L’Àrea de Règim Econòmic i Noves Tecnologies de la Diputació de Girona, ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per a per a l’organització de la Fira Multisectorial 2015.

 

13)  CONCESSIÓ SUBVENVIÓ PER A LA FIRA D’ENCESA DE L’ENLLUMENAT DE  NADAL PUIGCERDÀ 2015. Exp. 213/2015.

 

L’Àrea de Règim Econòmic i Noves Tecnologies de la Diputació de Girona ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per a l’organització de la Fira encesa de l’enllumenat de Nadal Puigcerdà 2015, concedint una subvenció.

 

14)   CONCESSIÓ SUBVENVIÓ PER AL CICLE DE FORMACIÓ OCUPACIONAL “FORMA’T”. Exp. 242/2015.

 

L’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Girona ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per actuacions en matèria del Mercat de Treball: Millores formatives en l’àmbit ocupacional – Cicle de formació ocupacional “Forma’t”.

 

 

15)  CONCESSIÓ SUBVENVIÓ PER L’ADQUISICIÓ I/O MANTENIMENT DE PROGRAMES INFORMÀTICS DE COMPTABILITAT DE DADES ENERGÈTIQUES 2015.Exp. 364/2015

 

L’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Girona ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció per a l’adquisició i manteniment de programes informàtics de comptabilitat de dades energètiques.

 

16)  CONCESSIÓ SUBVENVIÓ D’ENDERROC DE L’EDIFICI CARRER ABAT OLIBA NÚM. 5 DE PUIGCERDÀ. Exp. 929/2014.

 

L’Àrea Cooperació Local, Cultural i d’Acció Social de la Diputació de Girona, ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció pel Projecte d’enderroc de l’edifici carrer Abat Oliba núm. 5 de Puigcerdà.

 

17)  CONCESSIÓ SUBVENVIÓ REHABILITACIÓ I AMPLIACIÓ DE LES ANTIGUES ESCOLES DE VILALLOBENT (FASE 2). Exp.1033/2014.

 

L’Àrea Cooperació Local, Cultural i d’Acció Social de la Diputació de Girona, ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció de per la Rehabilitació i ampliació de les antigues escoles de Vilallobent (fase 2).

 

 

18)  CONCESSIÓ SUBVENVIÓ PER LA PAVIMENTACIÓ DEL CAMÍ VELL D’ESCADARCS DE LA N-260 A LA CRUÏLLA DE VENTAJOLA. Exp.871/2015.

 

L’Àrea Cooperació Local, Cultural i d’Acció Social de la Diputació de Girona, ha donat suport econòmic a l’Ajuntament de Puigcerdà, concedint una subvenció de per la pavimentació del Camí Vell d’Escadarcs de la N-260 a la cruïlla de Ventajola.

 

 

 

  

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.