Esteu aquí: Inici NOTÍCIES SIGNATURA CONVENI ESTACIÓ METEREOLÒGICA A PUIGCERDÀ

SIGNATURA CONVENI ESTACIÓ METEREOLÒGICA A PUIGCERDÀ

SIGNATURA CONVENI ESTACIÓ METEREOLÒGICA A PUIGCERDÀ

Ahir a les 13.30 h i a la Sala de plens de l'Ajuntament de Puigcerdà, s'ha signat el conveni entre el Servei Metereològic de Catalunya i l'Ajuntament de Puigcerdà per la instal·lació i manteniment d'una Estació metereològica Automàtica a la zona del Poliesportiu...


 

 

 

1-BANNER NOTICIES.jpg

SIGNATURA CONVENI ESTACIÓ METEREOLÒGICA A PUIGCERDÀ

 

Ahir a les  13.30 h i a la Sala de plens de l'Ajuntament de Puigcerdà, s'ha signat el conveni entre el Servei Metereològic de Catalunya i l'Ajuntament de Puigcerdà per la instal·lació i manteniment d'una Estació metereològica Automàtica a la zona del Poliesportiu.


A la signatura han estat presents el Sr. Oriol Puig, director del Servei Metereològic de Catalunya, el Sr. Albert Piñeira, alcalde de Puigcerdà, el Sr. Ramon Moliner, president del Consell Comarcal i els regidors Sr. Domingo Mora i Sr. Pere Valiente.

 

S'ha remarcat la importancia de tenir aquesta nova estació metereològica a la capital de la Comarca de la Cerdanya, que complementa les ja instal·lades a la Tossa d'Alp i a l'Aeròdrom Comarcal a Das, i que cada mitja hora, en temps real es podrà tenir la temperatura i consultar-la des de la web de l'Ajuntament.

El cost de l'estació va a càrrec del Servei Metereològic de Catalunya i l'Ajuntament de Puigcerdà col·labora amb una aportació de 1500 € anuals pel seu manteniment.

Està prevista la seva inauguració dintre d'un mes aproximadament, abans de la Setmana Santa

 

 

Ajuntament de Puigcerdà

aça de l'Ajuntament, 1 - 17520 Puigcerdà

2 880 650 | Fax 972 881 779puigcerdacat | ajpuig

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.