Esteu aquí: Inici NOTÍCIES S’OBREN LES INSCRIPCIONS A LES ACTIVITATS D’ESTIU PER A INFANTS I JOVES

S’OBREN LES INSCRIPCIONS A LES ACTIVITATS D’ESTIU PER A INFANTS I JOVES

S’OBREN LES INSCRIPCIONS A LES ACTIVITATS D’ESTIU PER A INFANTS I JOVES

A partir del 4 de maig ja es podran realitzar les inscripcions a les diferents activitats que s’organitzen a Puigcerdà per a infants i joves a l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà. A partir de l’11 de maig es realitzarà la formació del curs oficial de monitor/a de lleure per joves a partir de 18 anys, serà en format intensiu semipresencial i finalitzarà el 5 de juny.


 

 

 

 

 

 

 

 

1-BANNER NOTICIES.jpg

 

1-jov-002.jpg 

 

S’OBREN LES INSCRIPCIONS A LES ACTIVITATS D’ESTIU PER A INFANTS I JOVES

 

A partir del 4 de maig ja es podran realitzar les inscripcions a les diferents activitats que s’organitzen a Puigcerdà per a infants i joves a l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà.

 A partir de l’11 de maig es realitzarà la formació del curs oficial de monitor/a de lleure per joves a partir de 18 anys, serà en format intensiu semipresencial i finalitzarà el 5 de juny.

El curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació oficial que prepara l’alumnat per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, i que el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d'una organització, aplicant les tècniques específiques d'animació grupal, incidint explícitament en l'educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Les inscripcions ja estan obertes a l’Àrea de Joventut.

 

L’activitat més esperada pels infants d’educació infantil i primària és El Casal d’estiu “La Quitxalla”, està dirigit als infants de P3 fins a 6è de Primària. L’edició passada van participar més 260 infants de Puigcerdà i la Cerdanya. L’horari de l’activitat és de dilluns a divendres de 9h a 17h, del 22 de juny fins el 28 d’agost. També s’ofereix el servei de menjar de càtering per 5 € el dia i la possibilitat de menjador de carmanyola per 2 € el dia, així com acollida matinal i de tarda per 1€ respectivament. Els infants es poden apuntar les setmanes que ho desitgin, en horari de matins, tardes o dies complerts.

Entre les diferents activitats que es realitzen trobem: piscina, esports, senderisme, rutes en bicicleta, gimcanes, teatre, manualitats, acampades, festes temàtiques, experimentació, música, idiomes, natura, jocs i dinàmiques, etc.

 

Aquest estiu tornarà l’activitat de FutbolNet, dissenyada per la Fundació FC Barcelona que durem a terme aquest estiu a Joventut, durant els mesos de juliol i agost, els dilluns , dimarts, dimecres i divendres al matí. FutbolNet és una activitat amb una metodologia educativa adreçada a joves, utilitzant el futbol i altres esports com a eina de transmissió de valors. Les inscripcions a l'activitat són a partir de 6é de primària fins a 4rt d'ESO. Els dijous es podrà combinar amb l’Estiu Viu o descansar a casa.

 

Durant el mes de juny es podran realitzar les inscripcions de l’Estiu Viu 2015, una activitat més que consolidada per els i les joves de la comarca, de 12 a 18 anys, on es duen a terme sortides per descobrir diferents indrets de la Cerdanya, passar una nit en un refugi i un munt d’excursions durant tots el dijous de juliol i agost organitzades pels diferents joves i municipis de la Cerdanya.

 

 

I aquest estiu tenim un gran novetat! Un casal d’estiu adreçat a joves de 12 a 16 anys, per poder gaudir de l’estiu, activitats d’aventura, el coneixement del medi natural de la Cerdanya, activitats de senderisme, esports, idiomes, acampades , dinàmiques per treballar habilitats socials, aprenentatges per competències, intel·ligències emocionals i formació d’educació en el lleure. Les activitats es realitzaran durant els matins de juliol i agost, i els dijous durant tot el dia.

 

Per informació i inscripcions us heu de dirigir l’Àrea de Joventut de Puigcerdà (plaça Regne de Mallorca, baixos) o trucar al telèfon 972 88 21 21.

 

 

Puigcerdà, 21 d’abril de 2015

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.