Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Ruta Pirinenca de les 3 Nacions

Ruta Pirinenca de les 3 Nacions

Ruta Pirinenca de les 3 Nacions

LA MARXA DE LES 3 NACIONS REUNEIX 794 CICLISTES DURANT EL CAP DE SETMANA a PUIGCERDÀ. AQUESTA PARTICIPACIÓ EXCEPCIONAL ES UNA DE LES MÉS ALTES DE LES 33 EDICIONS

 

MARXA CICLOTURISTA.
RUTA PIRINENCA DE LES 3 NACIONS
17 DE JUNY 2012
 
LA MARXA DE LES 3 NACIONS REUNEIX  794 CICLISTES DURANT EL CAP DE SETMANA a PUIGCERDÀ.
 
AQUESTA PARTICIPACIÓ EXCEPCIONAL ES UNA DE LES MÉS ALTES DE LES 33 EDICIONS
 
 
 
A les vuit del matí , l’Alcalde de Puigcerdà  Sr. Albert Piñeira tallava la cinta de sortida acompanyat per el Regidor d’Esports Sr. Albert Casas , el regidor de cultura Xavier Piguillem i del president del Club Poliesportiu Puigcerdà, Sr. Joan Barnola acompanyat per membres de la secció de ciclisme del club i organitzadors de la mare de fukkeaArxPorganitzadora  , acompanyats d'un nombrós públic que va donar suport als participants.
 
El petards tradicionals de sortida no han faltat abans dels 140 km que els ciclistes tenien per davant. Com l’any anterior, tothom ha gaudit d’un dia solejat i molt més caloròs que en les darreres edicions .

Els participants han necessitat entre 4 i 7 hores per travessar la Cerdanya, Andorra, superar el port d'Envalira (2400 m), el Pas de la Casa i l’últim escull del coll de Pimorent (França), per baixar ràpidament fins a Bourg-Madame i arribar novament a Puigcerdà.


 
En categoria masculina el guanyador ha estat  Miquel Martínez del Club Ciclista Vall d’Aran amb 03h:57m:17seg, segon classificat Marc Alonso del Club Ciclista SEDIS amb  03h:57m:19s 05 cent  i tercer classificat Pere Amadó del Club Triatló Baix Montseny 3h 57 m 19s 65 cent,.
 
En  Judith Corachan 04h:37m:34s , 2a Judit Masdeu del Riudecols, Club Bicicleta 04h:42m:48s i 3a Laura Baleta del Monbike Club Ciclista amb 4h 50m 52s
 
 
Altres premiats han estat Manoli Barroso (participant femenina de més edat), Aida Fàbrega (participant femení més jove); Jordi Camps (participant masculí de més edat) , Oriol Padrós (participant masculí més jove).
 
 
 
El premi al club procedent de més lluny ha estat pel Club Ciclista Berkeley i el guardó al club amb més participants se l’ha endut Esport Ciclista Sant Andreu.


 
A l’entrega de premis hi han assistit l’Alcalde de Puigcerdà Sr. Albert Piñeira , el Regidor d’Esports Sr. Albert Casas , el regidor d’Urbanisme Sr. Pere Valiente, la Regidora d’Ensenyament  Sra. Paz Romagosa ,  i la regidora de Turisme la Montse Dulcet
 
 
Com sempre, el Club Ciclista Poliesportiu Puigcerdà ha aconseguit un ampli recolzament social i esportiu amb la implicació de molts voluntaris. També ha estat important la col•laboració de les federacions catalana i andorrana de ciclisme, així com el suport institucional de l'Ajuntament de Puigcerdà i de les Parròquies i institucions andorranes i franceses, per la seva contribució en el bon desenvolupament de la Marxa Cicloturista “Ruta Pirinenca de les 3 Nacions”.

 
Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.