Esteu aquí: Inici NOTÍCIES PUIGCERDÀ VIU UNA DE LES FESTES DE L’ESTANY MÉS CONCORREGUDES I PARTICIPATIVES

PUIGCERDÀ VIU UNA DE LES FESTES DE L’ESTANY MÉS CONCORREGUDES I PARTICIPATIVES

PUIGCERDÀ VIU UNA DE LES FESTES DE L’ESTANY MÉS CONCORREGUDES I PARTICIPATIVES

Del 21 al 24 d’agost, Puigcerdà va viure una de les festes de l’Estany més concorregudes i participatives dels últims anys. Enguany es va consolidar el format iniciat el 2013 d’una Festa de l’Estany de quatre dies. Els actes van començar el dijous 21 d’agost amb activitats infantils i els concerts de La Vella Dixieland i Blaumut, i es van allargar fins el diumenge al vespre.

PUIGCERDÀ VIU UNA DE LES FESTES DE L’ESTANY MÉS CONCORREGUDES I PARTICIPATIVES 

 

1268416_546719018714759_105948993_o.jpg A.jpg

 

Del 21 al 24 d’agost, Puigcerdà va viure una de les festes de l’Estany més concorregudes i participatives dels últims anys.

 

Enguany es va consolidar el format iniciat el 2013 d’una Festa de l’Estany de quatre dies. Els actes van començar el dijous 21 d’agost amb activitats infantils i els concerts de La Vella Dixieland i Blaumut, i es van allargar fins el diumenge al vespre. 

 

Al marge dels actes més tradicionals, com la travessa nedant de l’estany, el correfoc, l’arribada de la Vella de l’Estany el dissabte al llac, les rues de carrosses i el castell de focs d’artifici, aquest any es va ampliar notablement el programa festiu. Entre les novetats principals destaquen una aposta important pels concerts i les actuacions musicals, un aposta també per les activitats infantils i juvenils i la conferència del Museu Cerdà per explicar els orígens i l’evolució de la Festa de l’Estany i la llegenda de la Vella de l’Estany.

 

La Festa Jove, en què participen els grups de música locals, es va aplaçar per culpa de la pluja, i es farà el dissabte 20 de setembre, coincidint amb la Diada de Cerdanya, que enguany se celebra a Puigcerdà.

 

 

La desfilada de carrosses va comptar amb la participació dels gegants i grallers de Puigcerdà, Vilallobent, Queixans i Bellver de Cerdanya, la Banda i Majorettes de Puigcerdà, la Batukada Brincadeira, la Fanfàrria d’Oceja i un total de 14 comparses de carrosses. En el concurs de carrosses, el 1r premi se’l va endur la carrossa La Tribu, el 2n premi va ser per la carrossa Wertcionario i el 3r premi va anar a parar a la carrossa Monstruos S.A. El premi a la carrossa més ben il·luminada de la nit se’l va emportar la carrossa Ruta 66.

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.