Esteu aquí: Inici NOTÍCIES PUIGCERDÀ REMODELA L’AVINGUDA DEL SEGRE

PUIGCERDÀ REMODELA L’AVINGUDA DEL SEGRE

PUIGCERDÀ REMODELA L’AVINGUDA DEL SEGRE

Durant el novembre també començarà la renovació de l’ascensor vertical i l’última fase del Parc dels 4 Camins, que s’afegiran a les obres en curs de l’Oficina de Turisme. Al Museu Cerdà es crearan 50 noves places d’aparcament i es remodelarà el carrer Font d’en Lleres i accés al cementiri

banner.jpg

 

  

PUIGCERDÀ REMODELA L’AVINGUDA DEL SEGRE

 

Durant el novembre també començarà la renovació de l’ascensor vertical i l’última fase del Parc dels 4 Camins, que s’afegiran a les obres en curs de l’Oficina de Turisme

 

Al Museu Cerdà es crearan 50 noves places d’aparcament i es remodelarà el carrer Font d’en Lleres i accés al cementiri

 

 

Durant els mesos de novembre i desembre es portarà a terme la remodelació de l’avinguda del Segre de Puigcerdà, un dels vials més importants de la Vila.

 

Aquesta actuació, que s’emmarca en el Pla de Millora de la Qualitat Urbana, tindrà un cost de 132.000 € i permetrà refer la pavimentació de tot el carrer, renovar la xarxa d’aigua i completar diversos trams de vorera.

 

També durant el mes de novembre començaran les obres de renovació de l’ascensor vertical de la plaça de l’Ajuntament i s’executarà l’última fase del nou Parc dels 4 Camins, a l’entrada de Puigcerdà.

 

Pel que fa a la nova Oficina de Turisme del campanar, les obres avancen a bon ritme i es treballa amb l’objectiu de poder inaugurar les instal·lacions durant la temporada d’hivern.

 

Per altra banda, els Serveis Tècnics municipals estan enllestint el projecte per crear 50 noves places d’aparcament al Museu Cerdà, en els terrenys entre el Pati del Museu i l’actual aparcament del Convent.

 

Finalment, durant aquesta tardor, també es traurà a licitació la remodelació del carrer Font d’en Lleres i accés al cementiri municipal.

 

Puigcerdà, 28 d’octubre de 2013

 

 

  

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.