Esteu aquí: Inici NOTÍCIES PUIGCERDÀ INAUGURA EL NOU ASCENSOR PANORÀMIC

PUIGCERDÀ INAUGURA EL NOU ASCENSOR PANORÀMIC

PUIGCERDÀ INAUGURA EL NOU ASCENSOR PANORÀMIC

El passat dissabte 22 d’agost va tenir lloc la inauguració del nou ascensor panoràmic de Puigcerdà, que connecta la plaça d’en Calva amb la plaça de l’Alguer. Es tracta del quart ascensor que entra en funcionament a la Vila, juntament amb l’ascensor inclinat entre la plaça de l’Estació i el carrer Raval de les Monges, l’ascensor panoràmic de la plaça de l’Ajuntament i el del pàrquing del Museu Cerdà...


 

 

 

 

 

 

 

 

1-BANNER NOTICIES.jpg

unnamed (1).jpgunnamed (3).jpgunnamed (5).jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

PUIGCERDÀ  INAUGURA EL NOU ASCENSOR PANORÀMIC

 

El passat dissabte 22 d’agost va tenir lloc la inauguració del nou ascensor panoràmic de Puigcerdà, que connecta la plaça d’en Calva amb la plaça de l’Alguer. Es tracta del quart ascensor que entra en funcionament a la Vila, juntament amb l’ascensor inclinat entre la plaça de l’Estació i el carrer Raval de les Monges, l’ascensor panoràmic de la plaça de l’Ajuntament i el del pàrquing del Museu Cerdà.

 

La inauguració va anar a càrrec de l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, i va comptar amb l’assistència de diversos regidors del Consistori, alguns alcaldes de la comarca i nombrosos veïns i veïnes del municipi. Després de la inauguració es va servir un refrigeri per a tots els assistents.

 

Les obres han estat executades per l’empresa Ascensors Soler i finançades per l’Ajuntament de Puigcerdà. L’ascensor és una estructura de mur cortina de vidre (amb unes grans lletres amb la paraula Puigcerdà) i destaca per la rapidesa del temps de trajecte.

 

El nou ascensor suposa un avenç important pel que fa a la supressió de barreres arquitectòniques i facilita els desplaçaments de les persones amb mobilitat reduïda. Alhora, millora la connectivitat entre el centre de Puigcerdà i diversos barris de la part baixa de la Vila i facilita l’accés a diversos equipaments de la zona com el Museu Cerdà, l’Institut Pere Borrell o l’aparcament municipal del carrer Escoles Pies. Finalment, també millora la connectivitat amb el nou pàrquing del Museu Cerdà. Així, els usuaris d’aquest aparcament tindran dues alternatives per accedir al centre històric i comercial de Puigcerdà: a peu pla a través del carrer Escoles Pies o utilitzant aquest nou aparell. 

 

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.