Esteu aquí: Inici NOTÍCIES PUIGCERDÀ FA PROMOCIÓ TURÍSTICA A MÚRCIA I VALÈNCIA

PUIGCERDÀ FA PROMOCIÓ TURÍSTICA A MÚRCIA I VALÈNCIA

PUIGCERDÀ FA PROMOCIÓ TURÍSTICA A MÚRCIA I VALÈNCIA

Els dies 23 i 24 d’octubre, el Patronat Municipal de Turisme de Puigcerdà va assistir a dos “workshops” a Murcia i València. Van ser dues sessions de treball i d’intercanvi entre professionals de les agències de viatges d’aquestes dues províncies i els representants pirinencs assistents.

Els dies 23 i 24 d’octubre, el Patronat Municipal de Turisme de Puigcerdà va assistir a dos “workshops” a Murcia i València.  Van ser dues sessions de treball i d’intercanvi entre professionals de les agències de viatges d’aquestes dues províncies i els representants pirinencs assistents.

 

De la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Girona es va presentar l’oferta turística del Pirineu gironí per a la temporada tardor-hivern 2013-2014. Aquests tipus d’esdeveniments van dirigits generalment a les empreses i agències de viatges majoristes i minoristes que programen viatges de neu i organitzen sortides per gaudir del turisme actiu i de natura que s’ofereix a la Cerdanya. En definitiva, es tracta de fer confluir l’oferta i la demanda turística per establir noves relacions comercials.

 

En total es van realitzar més de trenta entrevistes personals per conèixer de primera mà quin és tipus de mercat que ens visita, amb l’objectiu de satisfer les seves necessitats amb els productes i serveis turístics amb què compta la Vila i la comarca. Un total de 15 institucions i empreses turístiques del Pirineu gironí van ser presents a Múrcia i a València, entre elles Turisme de Puigcerdà. A Múrcia es varen trobar amb 64 agents de viatges i empreses d’organització d’esdeveniments esportius i de turisme d’aventura, a més de 17 mitjans de comunicació, i a la Comunitat Valenciana hi varen participar un centenar d’agents turístics i una trentena de mitjans de comunicació. L’acció promocional de València fou realitzada conjuntament pel Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i l’Agència Catalana de Turisme, per donar a conèixer tota l’oferta turística del Pirineu català.

 

També es va presentar el domini esquiable de nit de Masella, es va oferir un sopar als operadors turístics, es van fer enquestes entre els assistents i també un sorteig de regals (estades a hotels de Puigcerdà i la Cerdanya, activitats d’aventura, forfaits, etc.).

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.