Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Puigcerdà concentrarà sis importants competicions i torneigs esportius durant el mes de juny

Puigcerdà concentrarà sis importants competicions i torneigs esportius durant el mes de juny

Puigcerdà concentrarà sis importants competicions i torneigs esportius durant el mes de juny

Més de 2.500 esportistes participaran en la Volta Cerdanya Ultra Fons , XXXIII Marxa Cicloturista Ruta de les 3 Nacions, I Torneig de futbol indoor, XII Cerdanya Cup torneig nacional de futbol base , XII Triatló de Puigcerdà i el II Futsal Copa Cerdanya torneig de futbol –sala.

 

El 8, 9, i 10 de juny la Volta Cerdanya Ultra Fons posarà la primera pedra del calendari esportiu del més de juny , convertint Puigcerdà i La Cerdanya , en centre d'atenció a nivell europeu en el món de les curses de muntanya on hi tenim el millor especialista el Kilian Jornet , campió del món d’esquí i curses de muntanya.
Prop de 400 esportistes participaran en aquest event amb tres curses de 215 , 85 i 35 Km, i que sortint de Puigcerdà, Martinet i Ger per recorreran durant tres dies camins i senders de La Cerdanya amb arribada a Puigcerdà.
 
El 17 de Juny , la 33a Edició de la Marxa  Cicloturista de les Tres Nacions reunirà prop de 600 ciclistes per un circuit de 140 Km que des de Puigcerdà transcorrerà per la vall de la Cerdanya , La Seu d’Urgell, per pujar en terres Andorranes el Port d’Envalira (2.400 mts ) i per el costat de França el mític Puimorén , per arribar novament a Puigcerdà.
 
També el mateix cap de setmana, els dies 16 i 17 de juny , el I Torneig de Futbol Indoor promet ser espectacular amb un camp de futbol 7 instal·lat a la pista de gel de Puigcerdà, aprofitant que per treballs de manteniment anuals la pista estarà desgelada. Les inscripcions es poden fer en el Futsal Puigcerdà i s’espera una molt bona participació, com també de públic que no voldrà perdre’s el  novador canvi del blanc del gel pel verd d’un camp de futbol.
 
Del 21 al 24 de juny , un entorn únic com és la Cerdanya acollirà en els seus camps de gespa a 20 equips d’arreu de l’estat que participaran en el Torneig Cerdanya Cup de futbol 11 que enguany arriba a la seva XII edició.
Les categories i seus del torneig són: en categoria infantil al Poliesportiu de Puigcerdà, categoria cadet al Club Futbol Puigcerdà.
.
El 30 de juny arriba la XII edició del Triatló de Puigcerdà, que amb 300 participants reuneix la élite del triatló català.
La prova es disputa en l’espectacular  modalitat d’esprint amb 750 mts nedant a l’estany de Puigcerdà , 20 Km de bicicleta de carretera de Puigcerdà a la collada de Toses i tornada , per finalment 5Km de cursa a peu pel pla de Rigolisa.
La prova forma part del Circuit Català de Triatló 2012 i puntua per la Lliga de Clubs.
 
Tancarà aquest mes súper esportiu,  del 29 de juny a l’1 de juliol   el 2n torneig Futsal Copa Cerdanya , que per segon any i després de l’èxit de la primera edició, des de l'Associació Esportiva Escolar Vedruna de Puigcerdà s'organitza i es portarà a terme en els pavellons poliesportius de Bellver, Bolvir i Puigcerdà.
Aquest torneig ha incrementat notablement una participació 600 esportistes categoria prebenjamí fins a juvenil , amb total de 55 equips inscrits procedents de comunitats d’arreu de l’estat com Castilla La Mancha, Castilla León , Madrid , Canàries , França i Catalunya.
Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.