Esteu aquí: Inici NOTÍCIES PUIGCERDÀ ACULL L’EXPOSICIÓ “HOMENATGE A JAPÓ”

PUIGCERDÀ ACULL L’EXPOSICIÓ “HOMENATGE A JAPÓ”

PUIGCERDÀ ACULL L’EXPOSICIÓ “HOMENATGE A JAPÓ”

L’exposició, que es podrà visitar del 4 al 29 d’abril al Museu Cerdà, és un homenatge a les víctimes i supervivents del tsunami que va patir el Japó fa poc més d’un any La inauguració, aquest dimecres 4 d’abril a les 13 h, comptarà amb la presència de l’alcalde de Puigcerdà i el cònsol del Japó a Barcelona

 

El proper dimecres 4 d’abril, a les 13 h, al Museu Cerdà de Puigcerdà, tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Homenatge a Japó”, de Sylvia Tuà. L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, i del cònsol del Japó a Barcelona, Norio Sudo.
 
L’exposició “Homenatge a Japó” és una mostra més de l’eclosió d’emocions de l’artista, Sylvia Tuà, davant un succés tan tràgic com va ésser el tsunami ocorregut al Japó fa poc més d’un any. És un homenatge a les víctimes i als supervivents d’aquest país que l’artista ha plasmat en pintures, mosaics i collages expressionistes, plens de tonalitats vibrants.
 
La col·lecció d’obres que formen “Homenatge a Japó” evidencia la força destructiva de la incontrolable natura, la fragilitat de la nostra existència que, en el fons, no ens pertany.
 
Aquesta mostra es va iniciar a Barcelona el mes de març de l’any 2011. El mes de març d’enguany es va exposar a l’Espai d’Art Contemporani de Bourg-Madame, coincidint amb el primer any de la catàstrofe, i ara la podrem visitar al Museu Cerdà de Puigcerdà del 4 al 29 d’abril.
 
La seva autora, Sylvia Tuà, nascuda a Barcelona, és una artista idealista que reflecteix en llurs obres els seus sentiments humanitaris. En nombroses exposicions seves hi apareix aquest tarannà solidari, recordant sempre els més necessitats.
 
 
Puigcerdà, 2 de març de 2012
Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.