Esteu aquí: Inici NOTÍCIES PROVES ESPORTIVES SOLIDÀRIES A PUIGCERDÀ CONTRA EL CÀNCER INFANTIL 6 de desembre 2015 i 2 de gener 2016

PROVES ESPORTIVES SOLIDÀRIES A PUIGCERDÀ CONTRA EL CÀNCER INFANTIL 6 de desembre 2015 i 2 de gener 2016

PROVES ESPORTIVES SOLIDÀRIES A PUIGCERDÀ CONTRA EL CÀNCER INFANTIL 6 de desembre 2015 i 2 de gener 2016

El mes de juny d’enguany es va crear a la Cerdanya una associació sense ànim de lucre per recaptar recursos per la lluita contra el rabdomiosarcoma, un càncer infantil molt agressiu. Tots els membres de l’associació són voluntaris que estan recollint fons per l’Hospital Sant Joan de Déu per fer recerca i aconseguir eradicar aquesta malaltia minoritària. Durant les festes de Nadal, Puigcerdà se sumarà a la lluita contra el càncer infantil amb l’organització de dues proves esportives solidàries i els fons recaptats aniran a l’Associació Contra el Rabdomiosarcoma...


 

 

 

1-BANNER NOTICIES.jpg

 

     

 

 

 

PROVES ESPORTIVES SOLIDÀRIES A PUIGCERDÀ CONTRA EL CÀNCER INFANTIL

6 de desembre 2015  i  2 de gener 2016

 

 

 

El mes de juny d’enguany es va crear a la Cerdanya una associació sense ànim de lucre per recaptar recursos per la lluita contra el rabdomiosarcoma, un càncer infantil molt agressiu. Tots els membres de l’associació són voluntaris que estan recollint fons per l’Hospital Sant Joan de Déu per fer recerca i aconseguir eradicar aquesta malaltia minoritària.

 

Des de la seva creació, l’Associació Contra el Rabdomiosarcoma ha realitzar diferents activitats per aconseguir finançament per a la Fundació Sant Joan de Déu, entre elles un sopar solidari o diverses parades de venda de merchandising. També hi ha un compte on es poden fer aportacions (ES25 2100 0054 0302 0052 2664).

 

Durant les festes de Nadal, Puigcerdà se sumarà a la lluita contra el càncer infantil amb l’organització de dues proves esportives solidàries i els fons recaptats aniran a l’Associació Contra el Rabdomiosarcoma.

 

La primera tindrà lloc el diumenge 6 de desembre i serà la 1a Travessia del glaç al llac de Puigcerdà. Es recorrerà una distància de 225 m, en un circuit senyalitzat a l’estany de Puigcerdà. La prova és considerada com dura i extrema malgrat el seu curt recorregut pel fet de realitzar-se el mes de desembre, amb una temperatura de l’aigua freda.

 

El preu de la inscripció és de 30 euros (dels quals 15 euros seran destinats com aportació solidària) i inclou també el dinar. El termini d’inscripció finalitza el dijous dia 3 de desembre.

 

Aquesta prova l’organitza NedantaItaca Swim Association i compta amb el suport de l’Ajuntament de Puigcerdà, la Secció de Natació del Club Poliesportiu Puigcerdà, la Dream Runners, l’Associació Contra el Rabdomiosarcoma i diversos patrocinadors.

 

Per altra banda, i per rebre el nou any, el dissabte 2 de gener de 2016 tindrà lloc la 3a edició de la Cursa Sant Silvestre Compressport de Puigcerdà, que enguany tornarà a ser solidària i també destinarà els diners recollits a la lluita contra el càncer infantil.

 

Hi haurà un circuit de 5 Km per a corredors a partir dels 15 anys que sortirà a les 10 h de la plaça Santa Maria, vorejarà l’estany, passarà per Rigolisa i arribarà al Poliesportiu de Puigcerdà. Paral·lelament, a les 10.45 h i a les instal·lacions del Club Poliesportiu, es farà la Mini Sant Silvestre, per a infants de 0 a 14 anys i amb circuits de 50, 150, 200 i 400 metres.

 

Les inscripcions s’obriran a partir del dia 1 de desembre a través del web de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament (www.puigcerda.cat/esports). Tots els participants rebran una bossa d’esportista amb la samarreta de la cursa i un gorro de Pare Noel. A més, els participants de les curses infantils també seran obsequiats amb una medalla quan creuin l’arc d’arribada.

 

 

Puigcerdà, 2 de desembre de 2015

 

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.