Esteu aquí: Inici NOTÍCIES PRESENTACIÓ DEL LLIBRE EIXAM: VUIT CONTES PER A VUIT VEUS

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE EIXAM: VUIT CONTES PER A VUIT VEUS

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE EIXAM: VUIT CONTES PER A VUIT VEUS

El proper divendres 1 d’abril a les 20.30 h. a la Biblioteca Comtat de Cerdanya (Puigcerdà) es presentarà el llibre Eixam: vuit contes per a vuit veus, a càrrec de la seva autora, la puigcerdanesa Sandra Comas Anglada...


 

  1-BANNER NOTICIES.jpg

 

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE EIXAM: VUIT CONTES PER A VUIT VEUS

 

El proper divendres 1 d’abril a les 20.30 h. a la Biblioteca Comtat de Cerdanya (Puigcerdà) es presentarà el llibre Eixam: vuit contes per a vuit veus, a càrrec de la seva autora, la puigcerdanesa Sandra Comas Anglada.

 

 

Eixam: vuit contes per a vuit veus, editat per Voliana i prologat per la sociòloga Marina Subirats, és un recull de vuit relats de ficció inspirats en la vida de vuit dones artistes. El llibre el formen dues escriptores (Sylvia Plath i Mercè Rodoreda), dues pintores (Zinaida Serebriakova i Jeanne Hébuterne), una actriu (Marlene Dietrich), una cantant (Edith Piaf), una fotògrafa (Dora Maar) i una escultora (Camille Claudel).

 

 

L’autora fa ficció en cadascun dels relats però sempre a partir de referències biogràfiques conegudes. La veu de les protagonistes és una veu contemporània i les vuit tenen en comú amors fracassats i finals infeliços (suïcidis, reclusions, exilis, ...). Eixam ens descobreix dones excepcionals que van tastar l’èxit però que també van patir-lo, que en molts casos van ser castigades per aquest motiu, que en ocasions van ser oblidades per la societat i que van viure darrera un home que les va eclipsar.

 

 

Sandra Comas Anglada (Puigcerdà, 1977) és llicenciada en comunicació audiovisual i màster en creació literària per la Universitat Pompeu Fabra. Eixam és el seu primer llibre en solitari després d’haver publicat diversos relats en antologies amb d’altres autors.

.

 

 

 

Ajuntament de Puigcerdà

l'Ajuntament, 1 - 17520 Puigcerdà

2 880 650 | Fax 972 881 779puigcerdacat

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.