Esteu aquí: Inici NOTÍCIES PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “EL SECRET DE L’AUTOESTIMA”, D’ANTONI BOLINCHES

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “EL SECRET DE L’AUTOESTIMA”, D’ANTONI BOLINCHES

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “EL SECRET DE L’AUTOESTIMA”, D’ANTONI BOLINCHES

El passat divendres 18 de març, la sala Sebastià Bosom de l’Arxiu Comarcal de Puigcerdà es va omplir amb motiu de la presentació del llibre “El secret de l’autoestima”, que va anar a càrrec del seu autor Antoni Bolinches. La presentació fou organitzada per la Biblioteca Comtat de Cerdanya amb el suport de l’Associació Universitària de Cerdanya (AUCer)...


 

  1-BANNER NOTICIES.jpg

presentacio llibre el secret de l’autoestima 3.jpg presentacio llibre el secret de l’autoestima 2.jpg presentacio llibre el secret de l’autoestima 4.jpg

 

 

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “EL SECRET DE L’AUTOESTIMA”, D’ANTONI BOLINCHES

 

El passat divendres 18 de març, la sala Sebastià Bosom de l’Arxiu Comarcal de Puigcerdà es va omplir amb motiu de la presentació del llibre “El secret de l’autoestima”, que va anar a càrrec del seu autor Antoni Bolinches. La presentació fou organitzada per la Biblioteca Comtat de Cerdanya amb el suport de l’Associació Universitària de Cerdanya (AUCer).

 

“El secret de l’autoestima: una nova teoria de la seguretat personal”, editat per Cossetània, és el darrer treball del psicòleg Antoni Bolinches, que ens presenta la seva teoria de la seguretat personal i desenvolupa un programa d’autoajuda que proporciona les eines per incrementar la seguretat i, per tant, la felicitat de l’individu a partir de l’autoanàlisi,autocrítica i el desenvolupament de les facultats psicològiques.

 

Antoni Bolinches és llicenciat en Psicologia i Màster en Sexualitat Humana, professor a les facultats de Medicina i Pedagogia de la Universitat de Barcelona i de l’Institut Superior d’Estudis Psicològics, especialista en teràpies de creixement personal i creador de la metodologia de la teràpia vital, autor de nombrosos llibres i col·laborador habitual de mitjans de comunicació.

 

L’any 2015, dins el marc de la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà, el professor Bolinches va impartir el curs “El secret de l’autoestima”, basat en les idees desenvolupades al llibre. L’any anterior també va dictar a Puigcerdà la conferència inaugural de la mateixa universitat amb el títol “La felicitat personal, una recerca interna”.

.

 

 

 

Ajuntament de Puigcerdà

l'Ajuntament, 1 - 17520 Puigcerdà

2 880 650 | Fax 972 881 779puigcerdacat

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.