Esteu aquí: Inici NOTÍCIES PARC DE NADAL D’ALP I PUIGCERDÀ

PARC DE NADAL D’ALP I PUIGCERDÀ

PARC DE NADAL D’ALP I PUIGCERDÀ

Ja tenim les festes de Nadal picant a la porta de la Cerdanya. Un any més, el Parc de Nadal d’Alp i Puigcerdà estarà a punt perquè petits i grans gaudeixin de les seves múltiples activitats...


 

 

 

1-BANNER NOTICIES.jpg

2015 PLANTILLA WEB FOTOS NOTICIES AJUNTAMENT25.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PARC DE NADAL D’ALP I PUIGCERDÀ

 

 

Ja tenim les festes de Nadal picant a la porta de la Cerdanya. Un any més, el Parc de Nadal d’Alp i Puigcerdà estarà a punt perquè petits i grans gaudeixin de les seves múltiples activitats.

 

Aquesta serà la 6a edició per Alp i la 5a per Puigcerdà. Enguany, tot l’equip que forma el Parc de Nadal, juntament amb els dos ajuntaments implicats, han estat treballant per millorar l’oferta educativa, ampliar les activitats relacionades amb les noves tecnologies i la robòtica i oferir un ampli ventall de propostes esportives i lúdiques. També hi haurà diferents actuacions per a la mainada, activitats relacionades amb el Nadal i un sorteig de regals cada dia.  

 

L’objectiu és seguir la mateixa línia dels anys anteriors, combinant els vessants lúdic i educatiu per fer que aquest Parc de Nadal sigui una referència dins del territori català i mantingui el nivell d’excel·lència i una elevada afluència de públic. De fet, el Parc de Nadal d’Alp i Puigcerdà ha esdevingut el més visitat del Pirineu i un dels més concorreguts de Catalunya. Concretament, l’any passat van passar-hi prop de 9.000 persones.

 

El Parc de Nadal obrirà les seves portes el dia 26 de desembre a Alp i romandrà al seu Palau de Congressos i d’Esports fins el dia 30 de desembre. Posteriorment, es traslladarà a Puigcerdà, on estarà obert els dies 2, 3, 4, 7, 8 i 9 de gener al Poliesportiu de Puigcerdà. L’horari d’obertura del parc és a les tardes de 16 a 20.30 h i  el preu de l’entrada és de 4 €.

 

 

Puigcerdà, 26 de novembre de 2015

 

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.