Esteu aquí: Inici NOTÍCIES PARC DE NADAL 2014/ 2015

PARC DE NADAL 2014/ 2015

PARC DE NADAL 2014/ 2015

Enguany s’acosten les festes de Nadal i el Parc de Nadal arriba carregat de sorpreses, regals, sortejos i, sobretot, estem d’aniversari. El municipi d’Alp, pioner del projecte, celebra el seu 5è aniversari amb molta il·lusió i ganes de què tots els nens gaudeixin d’un parc ple d’activitats amb moltes novetats. El treball conjunt dels Ajuntaments d’Alp i de Puigcerdà ha fet possible que es consolidin les dues seus. Es podrà gaudir del Parc de Nadal les tardes del 26 al 30 de desembre al Palau d’Esports d’Alp i del 2 al 6 de gener de 2015 al Poliesportiu de Puigcerdà...


 

 

DSCF3025.jpg

 

PARC DE NADAL  2014/ 2015

 

 

Enguany s’acosten les festes de Nadal i el Parc de Nadal arriba carregat de sorpreses, regals, sortejos i, sobretot, estem d’aniversari.

 

El municipi d’Alp, pioner del projecte, celebra el seu 5è aniversari amb molta il·lusió i ganes de què tots els nens gaudeixin d’un parc ple d’activitats amb moltes novetats.

 

El treball conjunt  dels Ajuntaments d’Alp i de Puigcerdà ha fet possible que es consolidin les dues seus. Es podrà gaudir del Parc de Nadal les tardes del 26 al 30 de desembre al Palau d’Esports d’Alp i del  2 al 6 de gener de 2015  al Poliesportiu de Puigcerdà.   El parc comptarà amb la col·laboració de nombrosos  patrocinadors públics i privats, com les estacions d’esquí de la Molina i Masella, el Club Poliesportiu de Puigcerdà, FEEC, Esport CAT, l’Associació de Comerciants de Puigcerdà i moltes altres marques comercials importants d’arreu del país com Coca-Cola, Sony, La Caixa de Pensions, Aigua de Ribes, Cooperativa Cadi, Badiu, Esports Iris, benzineres com Armenoil, Frit Ravich, Comerco, Blevit, Melones Bollo, Gallina Blanca, Lindt, Cacaolat, Nutrexpa, Chupa chups, Nolte küchen, Caprabo,  Tefal, Moulinex, Smeg, Fusteria Jorvi, Playcolor Instant, Massegur, Caprabo, Hermex, Manley Alpino, TS Aventura ….

 

També hem de fer un esment especial de la col·laboració d’institucions públiques: els cossos de  Mossos d’Esquadra, Policia Nacional, Guàrdia Civil, Bombers d’Alp i de Puigcerdà, Agents Rurals, Diputació de Girona, FCDE... que permetran als nens pujar als vehicles oficials, rebre nocions d’educació vial i de respecte a la natura.

 

Al Parc de Nadal, hi trobarem tot tipus d’activitats:  tallers d’imants, d’escacs, de pintar pedres, de cuina, de noves tecnologies, de fruites i sucs naturals... Sorprendran les zones d’activitats esportives com el circuit de tirolines, d’educació vial, rocòdrom, inflables... També els més petits, gràcies a la Llar d’infants Alpi,  tindran el seu propi espai dins del Parc amb la dedicació de personal preparat i en companyia de les divertides mascotes l’Alpi, el cérvol; la Pirene, l’egua; i no hi poden faltar tampoc el Moli, la Lina i el nostre nou amic l’Eyob corredor de Dream Runners. A la sortida tots els visitants seran obsequiats amb una bossa de regals i productes de les diferents marques comercials patrocinadores de l’esdeveniment.

Els preus d’entrada es mantindran com els de la darrera edició, 2€ l’entrada d’adult i 3€ la dels infants.

 

 

Per celebrar el 5è aniversari del Parc d’Alp, tots els nens que assisteixin l’últim dia rebran un regal especial d’aniversari.

 

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.