Esteu aquí: Inici NOTÍCIES OBRES DE REMODELACIÓ DEL CARRER HIGINI DE RIVERA

OBRES DE REMODELACIÓ DEL CARRER HIGINI DE RIVERA

OBRES DE REMODELACIÓ DEL CARRER HIGINI DE RIVERA

Benvolguts/des veïns i veïnes, Us informem que del dimarts 7 d’abril al divendres 10 d’abril es portaran a terme les obres de remodelació del carrer Higini de Rivera, en el tram comprès entre el carrer Coronel Molera i el carrer Alfons I. Concretament, es refarà el ferm de tot el carrer i es renovarà la senyalització horitzontal.


 

 

 

 

 

 

 

 

1-BANNER NOTICIES.jpg

 

 

1-Gráfico1.jpg

OBRES DE REMODELACIÓ DEL CARRER HIGINI DE RIVERA

 

Benvolguts/des veïns i veïnes,

 

 

Us informem que del dimarts 7 d’abril al divendres 10 d’abril es portaran a terme les obres de remodelació del carrer Higini de Rivera, en el tram comprès entre el carrer Coronel Molera i el carrer Alfons I. Concretament, es refarà el ferm de tot el carrer i es renovarà la senyalització horitzontal.

 

Aquesta actuació, que s’emmarca dins el Pla de Millora de la Qualitat Urbana,  suposarà una inversió de 12.000 €, que serà finançada per l’Ajuntament de Puigcerdà.

 

En diversos moments, l’obra comportarà talls de trànsit i limitacions de l’accés de vehicles. Intentarem realitzar les obres amb la major celeritat, especialment per minimitzar les molèsties als vehicles que disposen de garatge al carrer Higini de Rivera, i us demanem disculpes per les molèsties que aquests treballs us puguin ocasionar, en el benentès que aquests es fan per millorar el vostre carrer.

 

Atentament,

 

 

 

Albert Piñeira i Brosel

Alcalde de Puigcerdà

 

 

Puigcerdà, 25 de març de 2015

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.