Esteu aquí: Inici NOTÍCIES OBRES DE REMODELACIÓ DE LA RONDA DELS TORREONS i L'AVINGUDA SCHIERBECK.

OBRES DE REMODELACIÓ DE LA RONDA DELS TORREONS i L'AVINGUDA SCHIERBECK.

OBRES DE REMODELACIÓ DE LA RONDA DELS TORREONS i L'AVINGUDA SCHIERBECK.

Benvolguts/des veïns i veïnes, Us informem que avui han començat els treballs d’asfaltat dels carrers de Puigcerdà previstos per aquesta legislatura dins del Pla de Millora de la Qualitat Urbana. El dilluns dia 13 d’abril s’aixecarà el paviment i asfaltarà la Ronda dels Torreons a l’alçada de Ca l’Aldran i el carrer Cadí. El dijous , 23 d’abril, els treballs de reacondicionament del ferm es traslladaran a l’Avinguda Shierbeck, on s’intervindran diferents trams del vial.


 

 

 

 

 

 

 

 

1-BANNER NOTICIES.jpg

 

1-DSC_6610.jpg 

 

OBRES DE REMODELACIÓ DE LA RONDA DELS TORREONS i L'AVINGUDA SCHIERBECK.

Benvolguts/des veïns i veïnes,

Us informem  que  avui han començat els treballs d’asfaltat dels carrers de Puigcerdà previstos per aquesta legislatura dins del Pla de Millora de la Qualitat Urbana.

 

El dilluns dia 13 d’abril  s’aixecarà el paviment i asfaltarà la Ronda dels Torreons a l’alçada  de Ca l’Aldran i el carrer Cadí.

 

El dijous ,  23 d’abril, els treballs de reacondicionament del ferm es traslladaran a l’Avinguda Shierbeck, on s’intervindran diferents trams del vial.

 

Un cop finalitzat l’asfaltat, es pintarà de nou  tota la senyalització horitzontal, tant la de la Ronda dels Torreons com la de l’avinguda Shierbeck.

 

Aquesta actuació, que s’emmarca dins el Pla de Millora de la Qualitat Urbana,  suposarà una inversió de 41.000 €, que serà finançada per l’Ajuntament de Puigcerdà.

 

Disculpeu les molèsties.

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.