Esteu aquí: Inici NOTÍCIES NOVETATS EDITORIALS D'AUTORS LOCALS

NOVETATS EDITORIALS D'AUTORS LOCALS

NOVETATS EDITORIALS D'AUTORS LOCALS

El mes d'abril, coincidint amb els dies previs de la festa de Sant Jordi, es varen presentar a Puigcerdà diverses novetats editorials d'autors locals. A l'Arxiu Comarcal es va presentar el nou treball de Sandra Adam, “La Cerdanya desapareguda”, que recull cent anys d'història gràfica de la comarca (de 1870 a 1970) amb fotografies en blanc i negre de les quatre poblacions més grans de la Cerdanya, juntament amb els seus textos explicatius...


 

  1-BANNER NOTICIES.jpg

1-novetats editorials foto 1.jpg  

 

NOVETATS EDITORIALS D'AUTORS LOCALS

 

El mes d'abril, coincidint amb els dies previs de la festa de Sant Jordi, es varen presentar a Puigcerdà diverses novetats editorials d'autors locals.

A l'Arxiu Comarcal es va presentar el nou treball de Sandra Adam, “La Cerdanya desapareguda”, que recull cent anys d'història gràfica de la comarca (de 1870 a 1970) amb fotografies en blanc i negre de les quatre poblacions més grans de la Cerdanya, juntament amb els seus textos explicatius.

A la Biblioteca Comtat de Cerdanya es va presentar el llibre de Sandra Comas “Vuit contes per a vuit veus”, un recull de vuit relats de ficció inspirats en la vida de vuit dones artistes. També a la Biblioteca es va fer la presentació del primer llibre de Jesús González, una selecció de nou relats breus de temàtica diversa, molts dels quals premiats en els Jocs Florals de Cerdanya.

Al Museu Cerdà es va presentar el tercer treball de David Puigbó, “Lágrimas de Tinta”, així com el llibre editat per l'Ajuntament de Puigcerdà i que agrupa les obres guardonades en el darrer Premi Literari Vila de Puigcerdà.

Durant el mes de maig també es presentarà a Puigcerdà “Vinràs amb jo a apenre de lletra’”, de Manel Figuera i Salvador Vigo. Es tracta del segon volum de “El parlar de Cerdanya”, un recull de les expressions i paraules del llenguatge cerdà, moltes d’elles en desús.

Finalment, enguany també veuran la llum el llibre “Personatges de la sanitat cerdana”, que es publicarà coincidint amb la celebració el mes de juny a Puigcerdà del 19è Congrés d'Història de la Medicina de Catalunya, així com un llibre sobre els 130 anys de la Festa de l'Estany de Puigcerdà, a càrrec d'Oriol Mercadal, director del Museu Cerdà, i Enric Quílez, president del Grup de Recerca de Cerdanya.

 

 

 

 

Ajuntament de Puigcerdà

l'Ajuntament, 1 - 17520 Puigcerdà

2 880 650 | Fax 972 881 779puigcerdacat

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.