Esteu aquí: Inici NOTÍCIES NOUS REQUISITS PER GAUDIR DEL DESCOMPTE DEL 100% EN LA TARIFA DEL PEATGE DEL TÚNEL DEL CADÍ

NOUS REQUISITS PER GAUDIR DEL DESCOMPTE DEL 100% EN LA TARIFA DEL PEATGE DEL TÚNEL DEL CADÍ

NOUS REQUISITS PER GAUDIR DEL DESCOMPTE DEL 100% EN LA TARIFA DEL PEATGE DEL TÚNEL DEL CADÍ

Els informem sobre els canvis que a partir de l'1 de gener de 2012, s'introduiran en el procediment d'acreditació de la condició de beneficiari del descompte del 100% de la tarifa del peatge del túnel del Cadí.

A partir de l’1 de gener de 2012, el descompte només serà d’aplicació a les categories de vehicles I (motos), i II (turismes de 2 eixos i 4 rodes fins a 9 places amb o sense remolc d’1 eix i sense roda bessona en cap eix). Així mateix, per tal de gaudir de la condició de beneficiari del descompte s’introdueixen nous requeriments documentals que permeten definir amb més claredat el concepte de resident, així com es redueix el seu període de vigència sent necessària la seva renovació amb caràcter anual.

Tots els usuaris que a dia d’avui gaudeixen d’aquest descompte, amb independència de la data de la  seva caducitat, hauran d’aportar durant el primer trimestre del’any 2012 tota la documentació d'acreditació.

S'ha de presentar tota la documentació acreditativa de la condició de beneficiari del descompte, a la seu del consell comarcal de la Cerdanya.

Més informació: http://www.tuneldelcadi.com/ca/descomptes/descomptes                              

Adjunt podeu descarregau-vos el models de:

Model de sol.licitud

Guia per la tramitació

Declaració jurada

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.