Esteu aquí: Inici NOTÍCIES NOU TRANSPORT URBÀ DE PUIGCERDÀ

NOU TRANSPORT URBÀ DE PUIGCERDÀ

NOU TRANSPORT URBÀ DE PUIGCERDÀ

Des de fa més d’un mes ja funciona el nou sistema de transport urbà de proximitat de Puigcerdà, que connecta el centre de la Vila amb els barris i els equipaments més importants, com l’Hospital Cerdanya, la Residència Geriàtrica o l’estació de tren...


 

 

 

 

 

 

 

 

1-BANNER NOTICIES.jpg

 

1-transport urba puigcerda.jpg

 

NOU TRANSPORT URBÀ DE PUIGCERDÀDes de fa més d’un mes ja funciona el nou sistema de transport urbà de proximitat de Puigcerdà, que connecta el centre de la Vila amb els barris i els equipaments més importants, com l’Hospital Cerdanya, la Residència Geriàtrica o l’estació de tren.

 

El nou servei de transport urbà funciona de dilluns a diumenge, de 8 a 13 h i de 16 a 20 h, i té el següent recorregut: inici a la plaça Barcelona, Residència Geriàtrica/Via Ceretana, Hospital Cerdanya, plaça Barcelona, pont de Sant Martí, Colònia Simon, plaça de l’Estació, carrer de Vilallobent (Baronia), parc dels 4 Camins, passeig Josep Pla/avinguda del Segre, carrer Moixeró, avinguda del Segre/avinguda Catalunya i final a la plaça Barcelona.

 

Aquest nou servei de l’Ajuntament de Puigcerdà el presta l’Associació de Taxistes de Puigcerdà. Les parades estan identificades amb una senyal distintiva i els vehicles van logotipats.

 

 

El preu del bitllet senzill és d’1,50 €, però si s’adquireix un abonament de 10 viatges, el preu del bitllet surt a 0,90 € per trajecte. Els abonaments de 10 viatges es poden comprar a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà. 

 

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.