Esteu aquí: Inici NOTÍCIES MITJA MARATÓ DE PUIGCERDÀ 2015 – Diumenge 11 d’octubre

MITJA MARATÓ DE PUIGCERDÀ 2015 – Diumenge 11 d’octubre

MITJA MARATÓ DE PUIGCERDÀ 2015 – Diumenge 11 d’octubre

Enguany la Mitja Marató de Puigcerdà arriba a la majoria d’edat i el proper diumenge 11 d’octubre celebrarà la seva 18a edició. La Mitja de Puigcerdà l’organitza el Club Poliesportiu Puigcerdà amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Puigcerdà, i compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona, el Patronat Municipal de Turisme, Protecció Civil, Creu Roja, la Fundació Hospital de Puigcerdà i diversos patrocinadors...


 

 

 

 

 

1-BANNER NOTICIES.jpg

1-mm8.jpg 1-mm9.jpg  

 

 

 

 

 

 

 

 

MITJA MARATÓ DE PUIGCERDÀ 2015 – Diumenge 11 d’octubre

 

 

Enguany la Mitja Marató de Puigcerdà arriba a la majoria d’edat i el proper diumenge 11 d’octubre celebrarà la seva 18a edició. La Mitja de Puigcerdà l’organitza el Club Poliesportiu Puigcerdà amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Puigcerdà, i compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona, el Patronat Municipal de Turisme, Protecció Civil, Creu Roja, la Fundació Hospital de Puigcerdà i diversos patrocinadors.

 

Amb sortida i arribada al Club Poliesportiu Puigcerdà i un recorregut de 21,097 km, la Mitja Marató passarà per Sant Martí d’Aravó, Bolvir, Talltorta, el camí Vell d’Alp, Ventajola, la Colònia Simon, el barri del Pont de Sant Martí, el camí de la Vinyola, el camí del Mas Amoretes, l’estany de Puigcerdà-parc Schierbeck, el camí dels Enamorats i Rigolisa.

 

Les inscripcions es poden fer per internet a través del web www.puigcerda.cat/esports o presencialment al Club Poliesportiu Puigcerdà, fins el divendres 9 d’octubre. El preu de la inscripció és de 10 € per als esportistes federats amb llicència de la Federació d’Atletisme de 2015 i de 15 € per als esportistes no federats (inclou assegurança de dia).

 

Per altra banda, en el marc del programa d’activitats de la Mitja Marató d’enguany, el  Club Gimnàstic Cerdanya i el Club Atletisme Puigcerdà organitzaran una jornada d'atletisme infantil, amb el format d’un tetratló infantil "La Xiula 4".

 

 

Puigcerdà, 29 de setembre de 2015

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.