Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Mercat setmanal els dimecres

Mercat setmanal els dimecres

Mercat setmanal els dimecres

Puigcerdà pretén recuperar els visitants de les poblacions de la comarca establint un nou mercat setmanal els dimecres, que començarà a partir del 11 de juliol a la plaça Cabrinetty.

Com ja sabeu, el context econòmic actual ens obliga a tots a pensar iniciatives per portar gent a la nostra Vila especialment els dies feiners i les èpoques de temporada baixa. Així mateix, es pretén recuperar els visitants de la resta de poblacions de la comarca, tant de l'Alta com de la Baixa Cerdanya.

Per això, ens ha semblat adinet establir un nou mercat setmanal els dimecres, que es començarà a realitzar a partir de mitjans de juliol (previsiblement el dia 11 de juliol) a la plaça Cabrinetty.

En difinitiva, el nostre objectiu no és altre que ampliar l'oferta de serveis per a puigcerdanesos i foranis i donar nous incentius perquè la gent vingui a Puigcerdà i consumeixi no només al mercat sinó sobretot al nostre comerç, bars i restaurants, serveis, etc.

De fet, altres capitals de comarca que només feien un mercat setmanal han endegat un segon mercat, com ja succeeix a moltes  altres poblacions que històricament han tingut dos dies de mercat a la setmana.

A l'hora de determinar les parades, se seguirà el següent criteri: primer, tindran preferència els comerços, productors i artesans de Puigcerdà, en segon lloc els de la resta de la comarca i, en darrer terme, els de fora de la Cerdanya.

Tots aquells que esteu interessats podeu presentar la vostra sol.licitud per obtenir plaça la mercat dels dimecres portant la vostra sol.licitud a l'Ajuntament de Puigcerdà, fins el dia 2 de juliol. També podeu descarregar-vos l'imprès a lal pàgina web de l'Ajuntament (http://www.puigcerda.cat/fitxers/ajuntament/documents/tramits/sol.licitud.pdf).

Les parades de venda per aquest nou mercat podran ocupar entre 1 i 6 metres lineals.

Per qualsevol dubte o aclariment, podeu contactar amb l'Ajuntament de Puigcerdà (tel. 972 880 650) o amb la Policia Local (tel. 972 881 972).

Des de la Regidoria de Comerç, esperem que aquesta iniciativa tingui una bona acollida i es pugui consolidar amb el temps.

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.