Esteu aquí: Inici NOTÍCIES LA RESIDÈNCIA DE PUIGCERDÀ CELEBRA EL NADAL

LA RESIDÈNCIA DE PUIGCERDÀ CELEBRA EL NADAL

LA RESIDÈNCIA DE PUIGCERDÀ CELEBRA EL NADAL

Aquest divendres 18 de desembre van començar les celebracions de Nadal a la Residència Geriàtrica de Puigcerdà amb la celebració del Caga Tió i el lliurament de regals a tots els residents. L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Puigcerdà i president de la Fundació Hospital de Puigcerdà, Albert Piñeira, i de diversos regidors del Consistori...


 

 

 

1-BANNER NOTICIES.jpg

 

     

 

 

 

LA RESIDÈNCIA DE PUIGCERDÀ CELEBRA EL NADAL

 

 

Aquest divendres 18 de desembre van començar les celebracions de Nadal a la Residència Geriàtrica de Puigcerdà amb la celebració del Caga Tió i el lliurament de regals a tots els residents. L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Puigcerdà i president de la Fundació Hospital de Puigcerdà, Albert Piñeira, i de diversos regidors del Consistori.

El dia 28 de desembre la Residència celebrarà el seu sopar de Nadal. Abans dels sopar hi haurà una cantada de nadales a càrrec de la coral Els Petits Cantaires de l’Escola Municipal de Música Isi Fabra.

El dia 30 de desembre, a les 10 h del matí, la coral de gent gran Flor de Neu de Puigcerdà farà el seu concert de Nadal a la Residència Geriàtrica.

Finalment, el matí del 4 de gener, els residents rebran la visita del Rei Melcior.

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.