Esteu aquí: Inici NOTÍCIES LA CERDANYA ACULL ELS CAMPIONATS D’ESPANYA ALEVÍ DE SELECCIONS TERRITORIALS DE FUTBOL SALA

LA CERDANYA ACULL ELS CAMPIONATS D’ESPANYA ALEVÍ DE SELECCIONS TERRITORIALS DE FUTBOL SALA

LA CERDANYA ACULL ELS CAMPIONATS D’ESPANYA ALEVÍ DE SELECCIONS TERRITORIALS DE FUTBOL SALA

Del 20 al 24 d’abril la Cerdanya acollirà els Campionats d’Espanya Aleví de Seleccions Territorials de Futbol Sala. Els partits tindran lloc al Club Poliesportiu Puigcerdà, al Palau d’Esports i de Congressos d’Alp i al Poliesportiu de Llívia...


 

  1-BANNER NOTICIES.jpg

 

LA CERDANYA ACULL ELS CAMPIONATS D’ESPANYA ALEVÍ DE SELECCIONS TERRITORIALS DE FUTBOL SALA

 

Del 20 al 24 d’abril la Cerdanya acollirà els Campionats d’Espanya Aleví de Seleccions Territorials de Futbol Sala. Els partits tindran lloc al Club Poliesportiu Puigcerdà, al Palau d’Esports i de Congressos d’Alp i al Poliesportiu de Llívia.

 

Anteriorment, aquestes tres poblacions ja havien acollit conjuntament altres competicions esportives com els Campionats d’Espanya Universitaris o els Campionats d’Espanya de Futbol Sala de Seleccions Territorials SUB-16.

 

La Federació Espanyola de Futbol és l’organitzadora d’aquests campionats, que compten amb el suport de la Federació Catalana de Futbol, els ajuntaments de Puigcerdà, Alp i Llívia i l’Associació Esportiva Escolar Vedruna.

 

Hi participaran un total de 15 seleccions autonòmiques, repartides en quatre grups: grup A (Aragó, Melilla, Extremadura i Castella i Lleó), grup B (Andalusia, Illes Balears, La Rioja i Cantàbria), grup C (Madrid, Múrcia, Galícia i Castella-la Manxa) i grup D (Catalunya, Comunitat Valenciana i Ceuta). Els campions dels grups A i C, per un costat, i els campions dels grups B i D, per l’altre, s’enfrontaran a les semifinals. 

 

 

 

Ajuntament de Puigcerdà

l'Ajuntament, 1 - 17520 Puigcerdà

2 880 650 | Fax 972 881 779puigcerdacat

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.