Esteu aquí: Inici NOTÍCIES L’ÀREA DE JOVENTUT ORGANITZA UNA SORTIDA A PORT AVENTURA AMB EL GRUP DE JOVES VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES.

L’ÀREA DE JOVENTUT ORGANITZA UNA SORTIDA A PORT AVENTURA AMB EL GRUP DE JOVES VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES.

L’ÀREA DE JOVENTUT ORGANITZA UNA SORTIDA A PORT AVENTURA AMB EL GRUP DE JOVES VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES.

L’Ajuntament de Puigcerdà ha convidat els monitors i monitores voluntàries a gaudir d’un dia al parc temàtic com a agraïment al seu esforç i dedicació en les activitats on participen de manera altruista durant tot l’any.


L’ÀREA DE JOVENTUT ORGANITZA UNA SORTIDA A PORT AVENTURA
AMB EL GRUP DE JOVES VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES.

L’Ajuntament de Puigcerdà ha convidat els monitors i monitores voluntàries a
gaudir d’un dia al parc temàtic com a agraïment al seu esforç i dedicació en les activitats
on participen de manera altruista durant tot l’any.

 

 

 

 

Un dels projectes amb més èxit de l’Àrea de Joventut és el de “joves voluntaris/es”, els nois i noies a partir de catorze anys que participen en les diferents activitats de lleure, festives i culturals del municipi organitzades o amb la col·laboració de l’Àrea de Joventut.

 

Mitjançant la seva participació aprenen diferents capacitats i habilitats socials, alhora que adquireixen aprenentatges i experiència relacionada amb el món del l’educació en el lleure, participació ciutadana, les entitats culturals, esportives i socials de la vila.

 

Durant tot l’any han participat en diferents activitats, com per exemple, el mes de la xocolata, la inauguració de l’Oficina de Turisme, la revetlla de Sant Joan, el casal d’estiu “La Quitxalla”, jocs infantils i ginkajove per la Festa de l’Estany, Dream Runners, Dia de donació de sang, la campanya Joguina Solidària, etc.

 

Per tal d’agrair la seva implicació en el projecte el dissabte 4 d’octubre es va organitzar una sortida a Port Aventura on van ser els protagonistes i van passar-s’ho d’allò més bé en el parc temàtic amb l’ambientació terrorífica de Halloween.

L’Ajuntament de Puigcerdà valora molt positivament aquest projecte i la seva Regidora responsable, Ma. Carme Mas i Comas defineix la sortida com “ un gran dia, on el joves van poder divertir-se i fer pinya, i és important que es sentin valorats perquè la tasca que realitzen és molt admirable, són joves compromesos i actius i això ho agraïm molt.”

Aquest projecte és obert a tots els i les joves de Puigcerdà, per més informació s’han adreçar al Local Jove de la plaça Regne de Mallorca.

 

Puigcerdà, 6 d’octubre de 2014

 

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.