Esteu aquí: Inici NOTÍCIES L’ÀREA D’ACCIÓ CIUTADANA I BENESTAR SOCIAL DE L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ OFEREIX CURSOS PER TAL D’ACOSTAR LES NOVES TECNOLOGIES A TOTA LA POBLACIÓ.

L’ÀREA D’ACCIÓ CIUTADANA I BENESTAR SOCIAL DE L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ OFEREIX CURSOS PER TAL D’ACOSTAR LES NOVES TECNOLOGIES A TOTA LA POBLACIÓ.

L’ÀREA D’ACCIÓ CIUTADANA I BENESTAR SOCIAL DE L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ OFEREIX CURSOS PER TAL D’ACOSTAR LES NOVES TECNOLOGIES A TOTA LA POBLACIÓ.

Un any més l’Ajuntament de Puigcerdà ofereix cursos per tal d’acostar les noves tecnologies als veïns i veïnes del municipi. Aquest mes han començat els següents:


 

 

 

 

 

 

 

1-BANNER NOTICIES.jpg

                                                                                    

L’ÀREA D’ACCIÓ CIUTADANA I BENESTAR SOCIAL DE L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ OFEREIX CURSOS PER TAL D’ACOSTAR LES NOVES TECNOLOGIES A TOTA LA POBLACIÓ.

 

Un any més  l’Ajuntament de Puigcerdà  ofereix cursos per tal d’acostar les noves tecnologies als veïns i veïnes del municipi. Aquest mes han començat els següents:

-Curs per aprendre a utilitzar els  Smartphones.

-Curs d’iniciació a la informàtica.

Cal destacar que l’any passat  aquests cursos van tenir una gran acollida i degut a la gran demanda s’ha aconseguit oferir –los una vegada més.

Les noves tecnologies van guanyant terreny dia a dia i cada vegada hi ha  més gent de diferents franges d’edat que tenen o tindran un dispositiu mòbil Smartphone i/o un ordinador a casa. És per això que des de l’esmentada àrea es va detectar que hi havia un sector de la població al que calia donar un cop de mà per facilitar l’ús de  les noves tecnologies.

El curs per aprendre a utilitzar els  Smartphones  va començar el passat 19 de gener  amb totes les places ocupades i finalitzarà aproximadament  el 30 de març. S’imparteix tots els dilluns de 17h a 19h.

En aquest curs, els destinataris són  totes les persones de qualsevol edat  que tinguin dubtes amb el funcionament d’un mòbil Smartphone.

El temari que s’impartirà  consisteix en ajudar als alumnes a entendre  què és un Smartphone,  què és un sistema operatiu, com guardar  els contactes al dispositiu, crear i enviar missatges, descarregar aplicacions, fer ajustaments del  mòbils com connectar-se a la xarxa Wifi , compartir dades del telèfon a l’ordinador, entre molts altres conceptes.

Al mateix temps, també s’està duent a terme el curs d’iniciació a la informàtica que, en aquest cas ,va dirigit a persones que ja estiguin jubilades.

Es va iniciar el dilluns 26 de gener i tindrà una durada de 25 hores.  Aquest curs s’imparteix en dos dies diferents , els dilluns i dimecres de 15h a 16:30h.

El temari que es tractarà en aquest curs, consistirà en aprendre  com funciona un ordinador, utilitzar el processador de textos, el correu electrònic, Internet , Xarxes Socials...

Properament està previst iniciar un curs d’informàtica amb ordinadors portàtils, on els usuaris podran portar el seu ordinador i resoldre tots els seus dubtes  que tinguin.

Tots aquests cursos són gratuïts per a tots els seus  participants.

 

Per dubtes i més informació:

Ajuntament de Puigcerdà

Àrea de Benestar Social i Acció Ciutadana

Telèfon: 972882121

Puigcerdà, 28 de gener de 2015.

 

 

 

 

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.