Esteu aquí: Inici NOTÍCIES L’Ajuntament de Puigcerdà buida l’estany

L’Ajuntament de Puigcerdà buida l’estany

L’Ajuntament de Puigcerdà buida l’estany

El passat dissabte dia 22 de març va començar el procés de buidatge parcial de l’estany. L’objectiu principal d’aquesta acció és revisar els pilars i fonaments de l’estany de Puigcerdà i reforçar les passeres de fusta que faciliten la mobilitat dels veïns i veïnes a més dels turistes i visitants que cada dia passen pel nostre municipi

L’Ajuntament de Puigcerdà buida l’estany

 

 

 

Des del Consistori, amb la supervisió dels serveis tècnics i l’aprovació del Consell Comarcal, s’ha decidit buidar parcialment l’emblemàtic estany de Puigcerdà per motius de seguretat estructural.

 

El passat dissabte dia 22 de març va començar el procés de buidatge parcial de l’estany. L’objectiu principal d’aquesta acció és revisar els pilars i fonaments de l’estany de Puigcerdà i reforçar les passeres de fusta que faciliten la mobilitat dels veïns i veïnes a més dels turistes i visitants que cada dia passen pel nostre municipi.

 

 

El conegut estany de Puigcerdà restarà buit més d’una setmana, temps durant el qual també s’aprofitarà per dur-hi a terme tasques de neteja. Un cop acabats els treballs de revisió i manteniment, es tornarà a omplir.


 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.