Esteu aquí: Inici NOTÍCIES IV CURSA SANT SILVESTRE PUIGCERDÀ COMPRESSPORT

IV CURSA SANT SILVESTRE PUIGCERDÀ COMPRESSPORT

IV CURSA SANT SILVESTRE PUIGCERDÀ COMPRESSPORT

LOUAH i GODOY S´IMPOSEN EN LA 4A PUIGCERDÀ SANT SILVESTRE COMPRESSPORT


 

  1-BANNER NOTICIES.jpg

1-Previa-Sant-Silvestre-15.jpg1-Previa-Sant-Silvestre-16.jpg

 

IV CURSA SANT SILVESTRE PUIGCERDÀ COMPRESSPORT

 

LOUAH  i  GODOY  S´IMPOSEN EN LA 4A PUIGCERDÀ SANT SILVESTRE COMPRESSPORT 

 

Puigcerdà ha acollit aquest matí la quarta  edició  de la San Silvestre amb un notable èxit, ja que la prova ha aplegat un total de 435 participants.

Aquesta  edició ha estat  una cursa solidària sota el lema  “Sempre solidaris 2016 amb el Pol”.

La sortida de la cursa de 5 km  des de  la plaça de Santa Maria de Puigcerdà ha aconseguit  reunir un total de 275 participants  per un  circuit  què té  l’atractiu de recorre vorejant l’Estany de Puigcerdà, el pas per  tota  la zona verda del Pla de Rigolisa i l’arribada al complex esportiu del Club Poliesportiu Puigcerdà.

En categoria masculina, el ceretà Abdeslam Louah del CE Sant Julià  , ha estat el primer en arribar a meta  seguit del triatleta Victor Corral del Triactiv Lanzarote i de l’atleta del JAB Berga Guillem Fernandez. 

En dones, l'atleta més ràpida ha estat la triatleta Anna Godoy del AR Team,  segona Paula Batlle del Fastriatlon i tercera Vanesa Chirveches del JAB Berga.

Dins del mateix programa esportiu , en el camp de futbol del complexe poliesportiu de la capital de La Cerdanya s’han celebrat diferents curses dirigides als més petits, distribuïdes per categories  des de 1 any fins a 15 anys , un total de 160  joves corredors hi han participat en recorreguts  de 50, 150, 200 i 400 metres.

En el lliurament de premis hi ha assistit  l'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, que també ha participat a la cursa juntament amb la regidora d’esports Mar Quera i una amplia representació de  regidors del consistori.

La San Silvestre  l’organitza el Club Poliesportiu Puigcerdà, amb el suport de les àrees  de joventut i d’esports de l’Ajuntament de Puigcerdà, la Diputació de Girona, i una àmplia col·laboració de patrocinadors i voluntaris.

 

Classificacions curses cronometrades:

http://www.albecam.com/index.php/ca/classificacions/633-393-23-17.html

 Puigcerdà, 31 de desembre 2016

 

 


 

 

 

Ajuntament de Puigcerdà

l'Ajuntament, 1 - 17520 Puigcerdà

2 880 650 | Fax 972 881 779puigcerdacat

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.