Esteu aquí: Inici NOTÍCIES INVERSIONS A LA VIA PÚBLICA, APARCAMENTS, ZONES VERDES I EQUIPAMENTS TURÍSTICS I CULTURALS

INVERSIONS A LA VIA PÚBLICA, APARCAMENTS, ZONES VERDES I EQUIPAMENTS TURÍSTICS I CULTURALS

INVERSIONS A LA VIA PÚBLICA, APARCAMENTS, ZONES VERDES I EQUIPAMENTS TURÍSTICS I CULTURALS

Durant el mes de desembre han finalitzat les obres de remodelació de l’avinguda del Segre, uns dels principals vials de Puigcerdà i l’accés més important a la Vila venint des de França. Les properes actuacions importants del Pla de Millora de la Qualitat Urbana seran la remodelació del carrer Font d’en Lleres i accés al cementiri municipal, que està en licitació, i l’ampliació en 50 places de l’aparcament del Museu Cerdà.

PUIGCERDÀ: INVERSIONS A LA VIA PÚBLICA, APARCAMENTS, ZONES VERDES I EQUIPAMENTS TURÍSTICS I CULTURALS

 

 

Durant el mes de desembre han finalitzat les obres de remodelació de l’avinguda del Segre, uns dels principals vials de Puigcerdà i l’accés més important a la Vila venint des de França.

 

Aquesta actuació, que s’emmarca en el Pla de Millora de la Qualitat Urbana, ha tingut un cost d’uns 140.000 €, finançats per l’Ajuntament de Puigcerdà, el Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

 

El projecte, redactat pels Serveis Tècnics municipals, ha contemplat refer la pavimentació de tot el carrer (des de l’avinguda Catalunya fins a la plaça Europa), renovar la xarxa d’aigua i completar diversos trams de vorera. 

 

Les properes actuacions importants del Pla de Millora de la Qualitat Urbana seran la remodelació del carrer Font d’en Lleres i accés al cementiri municipal, que està en licitació, i l’ampliació en 50 places de l’aparcament del Museu Cerdà.

 

Per altra banda, aviat finalitzaran les obres de renovació de l’ascensor vertical de la plaça de l’Ajuntament i el nou Parc dels 4 Camins, situat a l’entrada de Puigcerdà.

 

També continuen avançant els treballs de la nova Oficina de Turisme de Puigcerdà, ubicada al campanar de Santa Maria. Aquesta actuació, que combina la rehabilitació del patrimoni amb la creació de nous equipaments, pretén dotar la Vila d’una Oficina de Turisme en ple centre de Puigcerdà que substitueixi l’actual, que ha quedat obsoleta.

Finalment, durant el primer semestre de 2014 entraran en funcionament les tres primeres sales de la col·lecció permanent del Museu Cerdà, dedicades a la casa i la família cerdanes.

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.