Esteu aquí: Inici NOTÍCIES INAUGURAT EL LOCAL SOCIAL I NOU PARC DE VILALLOBENT

INAUGURAT EL LOCAL SOCIAL I NOU PARC DE VILALLOBENT

INAUGURAT EL LOCAL SOCIAL I NOU PARC DE VILALLOBENT

El passat dia 5 de març, el conseller de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Francesc Homs, i l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, van inaugurar les obres del nou local social i zona verda de Vilallobent...


 

 

 

 

 

 

 

 

1-BANNER NOTICIES.jpg

 

 

 Gráfico1.jpg

INAUGURAT EL LOCAL SOCIAL I NOU PARC DE VILALLOBENT

 

 

El passat dia 5 de març, el conseller de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Francesc Homs, i l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, van inaugurar les obres del nou local social i zona verda de Vilallobent.

 

Les obres, executades en dues fases, han durat 5 anys i mig i han tingut un cost de 362.000 €, que ha estat aportat per l’Ajuntament de Puigcerdà, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

 

El nou local social està ubicat a l’edifici de les antigues escoles de Vilallobent, que ara s’han remodelat i ampliat. Aquest edifici farà les funcions de centre cívic del poble i s’utilitzarà per a les festes i activitats de Vilallobent, així com per les reunions veïnals i de les associacions del poble.

 

Paral·lelament, al costat del local social, s’ha construït un nou parc amb diferents espais: zona verda, una pista poliesportiva, àrea de jocs infantils, una barbacoa i camins de passeig.

 

 

L’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, ha explicat que amb aquesta actuació “hem completat definitivament l’adequació de les escoles del poble com a centre cívic de Vilallobent, s’ha millorat la imatge de l’entrada d’aquest nucli i s’ha creat un nou parc amb diferents serveis, de manera que tota la zona es converteixi en punt de reunió dels veïns i concentri bona part de les activitats del poble”. Així mateix, ha recordat que “fa anys que els veïns de Vilallobent esperaven aquestes obres, que han permès recuperar i ampliar un edifici que havia tingut una funció molt important”. Finalment, l’alcalde ha explicat que “durant aquest mandat s’han incrementat notablement les inversions als nuclis agregats del municipi”. 

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.