Esteu aquí: Inici NOTÍCIES INAUGURACIÓ NOVA PISTA DE TENNIS A PUIGCERDÀ

INAUGURACIÓ NOVA PISTA DE TENNIS A PUIGCERDÀ

INAUGURACIÓ NOVA PISTA DE TENNIS A PUIGCERDÀ

El passat 21 de juny es va inaugurar la remodelació de la pista núm. 4 de tennis del Club Poliesportiu Puigcerdà. Amb un pressupost de gairebé 50.000 €, les obres han estat finançades per l’Ajuntament de Puigcerdà, el Club Poliesportiu Puigcerdà, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya...


 

 

 

 

 

 

 

 

1-BANNER NOTICIES.jpg

 

1-inauguracio nova pista de tennis 2.jpg 1-inauguracio nova pista de tennis 3.jpg 1-inauguracio nova pista de tennis.jpg

 

INAUGURACIÓ NOVA PISTA DE TENNIS A PUIGCERDÀ 

 

El passat 21 de juny es va inaugurar la remodelació de la pista núm. 4 de tennis del Club Poliesportiu Puigcerdà. Amb un pressupost de gairebé 50.000 €, les obres han estat finançades per l’Ajuntament de Puigcerdà, el Club Poliesportiu Puigcerdà, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

 

La inauguració va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, la regidora d’Esports, Mar Quera, el president de la Secció de Tennis del Club Poliesportiu Puigcerdà, David Grau, i representants de la Federació Catalana de Tennis i de diversos clubs.

 

El Club Poliesportiu Puigcerdà compta amb quatre pistes de tennis exteriors i dues interiors. Fa 2 anys, l’Ajuntament i el Club Poliesportiu ja van renovar la pista núm. 1, de terra artificial (pista lenta), amb un tipus de superfície molt habitual en llocs amb una climatologia freda. La pista núm. 4, que ara s’ha remodelat, és de greenset (pista ràpida). Aquest tipus de pistes tenen una inversió inicial més elevada, però un manteniment molt baix. De fet, la major part dels torneigs actuals es juguen en aquesta superfície.

 

 

Paral·lelament, i durant el mateix dia, les pistes de tennis de Puigcerdà van acollir la cloenda de la Lliga Catalana de Super Tennis 1, en què van participar tennistes dels clubs de Puigcerdà, Montseny (Sant Pere de Vilamajor), Cardedeu, Manresa i La Salut (Barcelona). Aquesta lliga l’organitza la Federació Catalana de Tennis en col·laboració amb els diferents clubs i és la iniciació a la competició per als infants. L’alcalde de Puigcerdà i la regidora d’Esports van lliurar una medalla i un diploma a tots els participants. 

 

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.