Esteu aquí: Inici NOTÍCIES INAUGURACIÓ DE RÀDIO PUIGCERDÀ, LA RÀDIO MÉS PROPERA

INAUGURACIÓ DE RÀDIO PUIGCERDÀ, LA RÀDIO MÉS PROPERA

INAUGURACIÓ DE RÀDIO PUIGCERDÀ, LA RÀDIO MÉS PROPERA

El passat divendres 20 de febrer es va inaugurar el nou local on s’ubiquen els estudis i les oficines de Ràdio Puigcerdà 107.90 FM, emissora municipal. Els nous estudis es troben ubicats al carrer Raval de les Monges núm. 23, a la tercera planta de l’edifici del Centre Cívic i consten d’una superfície d’uns 70m2 dividits entre recepció, oficina i estudis...


 

 

 

 

 

 

 

1-BANNER NOTICIES.jpg

                                                                                    

INAUGURACIÓ DE RÀDIO PUIGCERDÀ, LA RÀDIO MÉS PROPERA

El passat divendres 20 de febrer es va inaugurar el nou local on s’ubiquen els estudis i les oficines de Ràdio Puigcerdà 107.90 FM, emissora municipal. Els nous estudis es troben ubicats al carrer Raval de les Monges núm. 23, a la tercera planta de l’edifici del Centre Cívic i consten d’una superfície d’uns 70m2 dividits entre recepció, oficina i estudis.

 

 

El multitudinari acte inaugural va ser presidit per l’il·lustríssim Alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, el President del Consell Comarcal de Cerdanya i Alcalde d’Alp Sr. Ramon Moliner, regidors del consistori i una amplia representació de les principals entitats de la Vila, així com un gran nombre de veïns i veïnes.

 

Ràdio Puigcerdà 107.9 FM és un projecte que neix de 4 voluntaris i col·laboradors, Rosa Mª Duran, Xavier Cabanes, Àngel Gutiérrez i Josep Mª Teignier.

 

L’acte va començar amb els parlaments dels impulsors d’aquest projecte que van explicar el perquè d’una nova ràdio de proximitat, el seu funcionament i la programació que s’hi durà a terme. L’explicació dels aspectes més tècnics va anar a càrrec de Joan Ramón Noró.

 

 

 

Albert Piñeira va tancar l’acte amb unes paraules de felicitació per la inauguració d’un mitjà de comunicació propi. Ràdio Puigcerdà 107.9 FM va aprofitar l’avinentesa per emetre el primer programa en directe des dels nous estudis, amb entrevistes a algunes de les personalitats presents en l’esdeveniment.

 

 

Puigcerdà, 24 de febrer de 2015

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.