Esteu aquí: Inici NOTÍCIES INAUGURACIÓ DE LA NOVA VARIANT D’AGE

INAUGURACIÓ DE LA NOVA VARIANT D’AGE

INAUGURACIÓ DE LA NOVA VARIANT D’AGE

La inversió, llargament reclamada pels veïns, ha tingut un cost de 37.000 € El passat dissabte 5 de maig va tenir lloc la inauguració de la nova variant d’Age. Els treballs han consistit en compactar el terreny, pavimentar el nou vial (que tindrà 6 metres d’amplada), pintar la senyalització horitzontal i col•locar la senyalització vertical.

 

INAUGURACIÓ DE LA NOVA VARIAN TDAGE
 
L'acte va estar presidit per l'alcaldede Puigcerdà, Albert Piñeira, i el vicepresident de la Diputació de Girona, XavierS oy
 
La inversió, llargament reclamada pels veïns, ha tingut un cost de37.000
 
El passat dissabte 5 de maig va tenir lloc la inauguració de la nova variant d’Age. Els treballs han consistit en compactar el terreny, pavimentar el nou vial (que tindrà 6 metres d’amplada), pintar la senyalització horitzontal i col·locar la senyalització vertical.
 
L'acte va comptar, entre d'altres, amb la participació de l'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, el vicepresident de la Diputació de Girona, Xavier Soy, el president del Consell Comarcal de la Cerdanya, Ramon Moliner, el director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments de la Generalitat, Jordi Gassió, diversos alcaldes de la comarca i els regidors de l'equip de govern municipal.
 
Aquestes obres s'emmarquen dins el Pla de Millora de la Qualitat Urbana que ha endegat l'Ajuntament de Puigcerdà, i han suposat una inversió de 37.000 €. Les obres han estat finançades principalment per l'Ajuntament i han comptat també amb una subvenció de l'Àrea de Cooperació Municipal de la Diputació de Girona.
 
Durant aquest mes de maig, i en el marc del Pla de Millora de la Qualitat Urbana, s'arranjaran els carrers Saltèguet, Notari Ortodó i Cerdà, tots tres dins el nucli històric de Puigcerdà, i es renovarà la xarxa d'aigua dels dos primers. Aquestes actuacions també seran finançades per l'Ajuntament de Puigcerdà i la Diputació de Girona.
 
L’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, va destacar que es tractava d'una “actuació reclamada des de fa temps pels veïns d'Age i Vilallobent”, i que “el Consistori estava en deute amb el poble d'Age, en el qual no s'hi feien inversions importants des de feia temps”. Així mateix, va explicar que el nou vial permetrà alliberar gran part del trànsit que ara passava pel centre d'Age i millorarà les comunicacions amb el poble de Vilallobent.
 
Per la seva banda, el vicepresident de la Diputació de Girona, Xavier Soy, va emfasitzar “la insistència de l'alcalde per aconseguir inversions pel municipi de Puigcerdà i per la comarca de la Cerdanya” i la necessitat que “les inversions no s'han de concentrar només en els nuclis més grans de població, sinó a tots els pobles i agregats”.
 
Puigcerdà,7demaigde2012
Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.