Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Formació Integral

Formació Integral

Formació Integral

Les àrees de joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà i el Consell Comarcal de la Cerdanya, han iniciat aquest mes el projecte “Formació Integral” a les aules de l’Institut Pere Borrell de Puigcerdà.

En aquest projecte les tècniques de joventut imparteixen un tipus de formació emmarcada dins de l’educació no formal, que sovint és necessària per a una formació integral de la persona i que moltes vegades no es pot cobrir des del centres educatius degut a la manca de temps que té el professorat.

En coordinació amb l’equip directiu, els tutors i els alumnes del centre s’ha triat diferents temàtiques i s’estan realitzant tallers d’autoestima, tècniques de relaxació i dinàmiques d’educació en el lleure en les hores de tutoria.
 
Allò que és pretén al cap i a la fi, és que es pugui contemplar en el temps que passen els joves a l'Institut altres tipus de formació que normalment no es contemplen al currículum, però que són necessàries per a aconseguir una veritable formació integral dels joves .
La manera de treballar àmbits de l'educació no formal és en format tallers, debats, jocs i dinàmiques.
El projecte Formació Integral, permet a més a més reforçar el vincle, la relació i la comunicació entre joves i tècniques i complementa el projecte de Joventut Mòbil (PIAM), també compartit entre les dues administracions, on un cop al mes es troben els joves amb les tècniques durant l’estona del pati a l’Institut per compartir informacions i rebre propostes d’activitats.
Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.