Esteu aquí: Inici NOTÍCIES FINALITZADES LES OBRES DEL CARRER CAPCIR

FINALITZADES LES OBRES DEL CARRER CAPCIR

FINALITZADES LES OBRES DEL CARRER CAPCIR

Aquestes obres s’emmarquen en el Pla de Millora de la Qualitat Urbana de Puigcerdà. L’actuació ha suposat una inversió de 60.000 €

banner.jpg

 

DSC_0192.jpg

 DSC_0196.jpg
 
 
 
 

 

FINALITZADES LES OBRES DEL CARRER CAPCIR

 

Aquestes obres s’emmarquen en el Pla de Millora de la Qualitat Urbana de Puigcerdà

 

L’actuació ha suposat una inversió de 60.000 €

 

 

Ja s’han completat les obres de remodelació del carrer Capcir de Puigcerdà, situat al nucli històric de la Vila entre el passeig 10 d’Abril i el carrer Escoles Pies. Aquesta actuació ha permès refer tot el paviment del carrer, renovar la xarxa d’aigua, destinar una zona per fer-hi una placeta a la part superior del vial  (la que toca al passeig 10 d’Abril) i anivellar l’espai destinat a vianants amb el carrer (s’han rebaixat les voreres i l’espai destinat a vianants està marcat amb una franja de granit i un paviment de llambordes).

 

El projecte d’obres ha estat redactat pels Serveis Tècnics Municipals i l’execució de les obres ha anat a càrrec de l’empresa Flotats de Puigcerdà. L’actuació ha suposat una inversió de 60.000 €.

 

Aquestes obres s’emmarquen en el Pla de Millora de la Qualitat urbana de la Vila, que actua sobre l’espai públic de tot el municipi (vials, voreres, zones verdes, etc.). La propera actuació remarcable del Pla de Millora serà la remodelació de l’avinguda del Segre, que comportarà una inversió de 192.000 € i es començarà a executar a partir de la tardor d’enguany.  

 


 

  

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.