Esteu aquí: Inici NOTÍCIES FINALITZA EL CICLE DE FORMACIÓ OCUPACIONAL FORMA’T DE L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ.

FINALITZA EL CICLE DE FORMACIÓ OCUPACIONAL FORMA’T DE L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ.

FINALITZA EL CICLE DE FORMACIÓ OCUPACIONAL FORMA’T DE L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ.

El curs s’emmarca dins el cicle de formació ocupacional “Forma’t” i donarà eines i tècniques per atendre i cuidar persones grans en el seu domicili habitual...


 

 

 

 

FO2-001.jpg 

FINALITZA EL CICLE DE FORMACIÓ OCUPACIONAL FORMA’T DE L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ.

 

El curs s’emmarca dins el cicle de formació ocupacional “Forma’t” i donarà eines i tècniques per atendre i cuidar persones grans en el seu domicili habitual.

 

Dimarts 2 de desembre la regidora de Benestar Social i Acció Ciutadana, Carme Mas, va entregar els diplomes d’Assistència Domiciliaria,  l’últim curs que s’emmarca dins del cicle de formació ocupacional “Forma’t”. El passat divendres va ser l’Alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, qui va entregar els diplomes del curs de francès de nivell inicial per atenció al públic.

Aquest ha estat un projecte de l’Ajuntament de Puigcerdà amb la participació  i subvenció de la Diputació de Girona i amb la col·laboració de diferents acadèmies de Puigcerdà.

Mitjançant les diferents demandes laborals observades a través de la borsa de treball de l’Ajuntament de Puigcerdà, es va elaborar aquest projecte formatiu amb la col·laboració econòmica de la Diputació de Girona, ja que el consistori és membre de la xarxa de serveis locals de promoció econòmica (XSLPE).

Durant l’any 2014 s’han realitzat dos cursos de manipulació d’aliments i dos de francès de nivell inicial i un d’assistència domiciliaria, donant així formació a un total de 101 persones repartides en tots els quatre cursos.

Des del Consistori estan molt satisfets, ja que totes les places han estat cobertes, i vista la bona rebuda per part dels usuaris de la borsa de treball, ja s’està treballant per elaborar el projecte formatiu del 2015.

 

 

 

 

Puigcerdà, 14 d’octubre de 2014

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.