Esteu aquí: Inici NOTÍCIES EXPOSICIÓ DE LABORS I TROBADA DE PUNTAIRES A PUIGCERDÀ

EXPOSICIÓ DE LABORS I TROBADA DE PUNTAIRES A PUIGCERDÀ

EXPOSICIÓ DE LABORS I TROBADA DE PUNTAIRES A PUIGCERDÀ

El Casal Sant Domènec de Puigcerdà tornarà a acollir una nova edició de l’exposició de Labors, que enguany celebra el seu 15è aniversari. La mostra romandrà oberta del 25 de juliol al 20 d’agost, en horari de 10 a 13 h i de 15 a 20 h, i l’entrada és gratuïta. L’any passat la van visitar unes 2000 persones i es va convertir en una de les exposicions amb més públic...


 

 

 

 

 

 

 

 

1-BANNER NOTICIES.jpg

 

1-foto exposicio labors.jpg1-foto exposicio de labors 2 (1).jpg

 

EXPOSICIÓ DE LABORS I TROBADA DE PUNTAIRES A PUIGCERDÀ

 

 

El Casal Sant Domènec de Puigcerdà tornarà a acollir una nova edició de l’exposició de Labors, que enguany celebra el seu 15è aniversari. La mostra romandrà oberta del 25 de juliol al 20 d’agost, en horari de 10 a 13 h i de 15 a 20 h, i l’entrada és gratuïta. L’any passat la van visitar unes 2000 persones i es va convertir en una de les exposicions amb més públic.

 

A la mostra es podran veure treballs fets amb punt de creu, ganxet, punt rus, punt mallorquí, peces decorades amb estany i altres manualitats. Els treballs han estat realitzats durant tot l’any, des de setembre fins a juliol, per una trentena d’alumnes del Grup de Labors del Casal Sant Domènec, que es reuneixen quatre dies a la setmana durant les tardes al Casal de Puigcerdà.

 

Per altra banda, aquest mes de juliol, dins dels actes de la setmana Cultural del Roser, tindrà lloc la 12a Trobada de Puntaires de Puigcerdà. La trobada es farà durant el matí del diumenge 5 de juliol, a la plaça de Santa Maria, i comptarà amb l’assistència d’unes noranta puntaires. L’organització va a càrrec de l’Ajuntament de Puigcerdà i del Grup de Labors del Casal Sant Domènec.

 

 

 

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.