Esteu aquí: Inici NOTÍCIES ÈXIT DE PARTICIPACIÓ JUVENIL A LA SORTIDA A PORT AVENTURA ORGANITZADA PER L’ÀREA DE JOVENTUT.

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ JUVENIL A LA SORTIDA A PORT AVENTURA ORGANITZADA PER L’ÀREA DE JOVENTUT.

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ JUVENIL A LA SORTIDA A PORT AVENTURA ORGANITZADA PER L’ÀREA DE JOVENTUT.

Un any més una cinquantena de joves de 14 a 17 anys de Puigcerdà han pogut gaudir de la sortida que s’organitza a Port Aventura durant aquestes dates en que el parc està ambientat en la temàtica de Halloween...


 

 

 

 

 

1-BANNER NOTICIES.jpg

     

 

 

 


ÈXIT DE PARTICIPACIÓ JUVENIL A LA SORTIDA A PORT AVENTURA ORGANITZADA PER L’ÀREA DE JOVENTUT.

 

Un any més una cinquantena de joves de 14 a 17 anys de Puigcerdà han pogut gaudir de la sortida que s’organitza a Port Aventura durant aquestes dates en que el parc està ambientat en la temàtica de Halloween.

 

En aquesta sortida també participen els joves del projecte de joventut “joves voluntaris/es”, els nois i noies a partir de catorze anys que participen fent de monitors/es en les diferents activitats de lleure, festives i culturals del municipi organitzades amb la col·laboració de l’Àrea de Joventut.

 

Aquesta sortida permet als joves poder passar un dia entre companys i companyes, crear nous vincles d’amistat, compartir aficions, sortir de l’entorn habitual i trencar amb la rutina diària.

 

L’Ajuntament de Puigcerdà valora molt positivament aquest projecte i la participació dels joves, la seva Regidora responsable, Ma. Carme Mas i Comas opina que “ és un goig organitzar i acompanyar a aquesta gran colla de joves de la nostra població a passar un dia lúdic ple d’emocions. Per el nostre equip de govern és una manera de donar les gràcies als joves voluntaris que durant l’any ens ajuden amb diferents activitats i alhora animar a la resta de joves a sumar-se al repte del voluntariat. Esperem poder repetir la sortida molts més anys i tenir un voluntariat content i orgullós de participar amb nosaltres, i en conseqüència amb el seu poble.”

 

El projecte “joves voluntaris” és obert a tots els i les joves de Puigcerdà, per més informació s’han adreçar al Local Jove de la plaça Regne de Mallorca.

 

Puigcerdà, 19 d’octubre de 2015

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.